22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Heinner HAC-9INVB

Cauti un aparat de aer conditionat cu o capacitate nu foarte mare, dar care sa isi faca treaba cat se poate de bine? Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-9INVB este un sistem interesant, ce vine la pachet cu o serie de functii inteligente pentru a iti aduce confortul mult asteptat. In continuare, vom analiza cele mai importante aspecte, pentru a iti putea forma o parere cat mai corecta despre aparat.

Design

Aparatul prezinta un design simplu si elegant, avand carcasa alba, va fi o prezenta discreta pe un perete in acelasi ton. Este prevazut cu un display LCD mascat unde va fi afisata temperatura interioara. Unitatea interna masoara 71.5 cm lungime, 25 cm latime si 18.8 cm inaltime, cantarind 6.3 kg.

Unitatea externa are o lungime de 770 mm, latime de 300 mm si inaltime 555 cm. Cantareste 25.5 kg.

Specificatii

Heinner HAC-9INVB este un aparat de aer conditionat ce inregistreaza o capacitate de 9000 BTU, fiind potrivit pentru suprafete cuprinse intre 12 si 18 mp. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru racire si A+ pentru incalzire, astfel ca discutam despre un consum redus de energie electrica.

Aparatul dispune de tehnologia Inverter care deserveste pentru inregistrarea in timp util a temperaturii dorite, ulterior fiind necesara mentinerea sa, cu cun consum redus de resurse. Acest fapt se datoreaza compresorului ce functioneaza gradual.

Concomitent cu cele doua functii de baza – racire si incalzire, aparatul mai prezinta:

  • Functia Auto-Restart – presupune reluarea activitatii aparatului, in cazul unei pene de curent, conform ultimelor setari realizate.
  • Functia de autodiagonoza – detecteaza o eventuala problema aparuta si opreste automat activitatea sistemului. Totodata, va fi afisat pe display un cod pe care il vei cauta in manulul de utilizare.
  • Dezumidificare – stabileste un nivel optim de umiditatea pentru evitarea crearii disconfortului, dar si a formarii mucegaiului pe pereti.
  • Functia Turbo – intensifica activitatea aparatului pentru a atinge mai rapid temperatura dorita.
  • Timer – functionarea aparatului pe intervale de timp, conform setarilor realizate, fara a fi necesara prezenta fizica in momentul functionarii.
  • Functia de autocuratare – mentinerea uscata a vaporizatorului, dupa incheierea activitatii sistemului, evitand formarea mucegaiului sau a bacteriilor, principalii responsabili pentru fomarea mirosurile neplacute.
  • Modul Sleep  – asigura cele mai bune conditii pentru un somn linistit, fara variatii mari de temperatura. De asemenea, aparatul functioneaza in regim silentios pentru a nu produce disconfort acustic.

Nivelul maxim de zgomot atins este de 58 dB. Poate nu este cel mai silentios aparat, insa cu siguranta nu va produce un zgomot inalt care sa te deranjeze.

Parerea clientilor

In general, clientii au spus ca aparatul raceste si incalzeste destul de bine incaperea in care este montat. Nu este un aparat care i-a impresionat neparat, insa in mare parte isi face treaba cum promite. Nu este zgomotos si poate fi programat cu ajutorul temporizatorului. In ceea ce priveste raportul calitate/pret o parte dintre clienti sustin, ca in opinia lor, este avantajos, in timp ce altii sunt neutri.

Concluzie

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-9INVB dispune de tehnologia Inverter si o serie de functii eficiente, care iti vor aduce confortul dorit. Poate fi programat sa functioneze independet de prezenta ta fizica la momentul respectiv si nu este deranjant din punct de vedere sonor. Aici poti verifica cea mai recenta oferta de pret.

8.5

Pret

8.7/10

Calitate

8.0/10

Fiabilitate

8.7/10

Design

8.5/10

Puncte forte

  • tehnologie Inverter

Puncte slabe

  • consum mai mare raportat la clasa in care se incadreaza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *