22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Vortex VAI-T12LCSV

Discutam de aceasta data despre un aparat de aer conditionat modern, care deserveste pentru crearea celor mai bune conditii, chiar si in sezonul canicular. Este vorba despre apraatul de aer conditionat Vortex VAI-T12LCSV ce reprezinta o varianta imbunatatita a versiunilor anterioare. In cadrul acestui review, vom discuta cele mai importante puncte pe care le vom prezenta intr-un mod obiectiv.

Design

Aparatul este prevazut cu un design simplu, dar elegant, astfel ca va fi o prezenta destul de discreta, mai ales daca peretele pe care il vei amplasa este in aceeasi nuanta cu el – alb. Display-ul este amplasat central si afiseaza temperatura interioara. Unitatea interna are o lungime de 770 mm, latime de 180 mm si inaltime de 240 mm, cantarind 8 kg.

Unitatea externa prezinta 700 mm lungime, 256 mm latime si 552 mm inaltime, cu o greutate de 30 de kg.

Specificatii

Vortex VAI-T12LCSV este un aparat de aer conditionat ce inregistreaza o capacitate de modificare foarte buna a temperaturii – 12000 BTU. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A+ pentru racire si A pentru incalzire, ceea ce va garanta un consum decent.

Preiznta tehnologia Inverter care presupune reducerea cu pana la 30-40% a consumului de energie, datorita compresorului care functioneaza gradual, reusind sa atinga conditiile climaterice dorite, mult mai rapid.

Dispune de sistem de filtrare cu o densitate foarte mare, fiind capabil sa purifice in totalitate aerul. Prin urmare, va tine la distanta particulele de praf, poluare, polen, dar si virusurile, bacteriile si alergenii.

Pe langa cele doua functii de baza – racire si incalzire, aparatul mai este echipat cu:

  • Ventilatie – presupune recircularea aerului, pentru a mentine temperatura constanta.
  • Dezumidificare – elimina umiditatea din aer ce creeaza disconfort si care, totodata, este responsabila pentru formarea mucegaiului.
  • Functia Auto-Restart – permite aparatului sa isi reia activitatea, luand in considerare ultimele setari realizate, in cazul iscarii unei pene de curent.
  • Timer – presupune functionarea sistemului pe intervale de timp prestabilite. Nu va fi necesara prezenta, este suficient sa setezi orele, iar aparatul va functiona conform instructiunilor.
  • Modul Sleep/Night – are rolul de a iti crea cele mai bune conditii pentru a te odihni cat mai bine. Temperatura nu va varia, iar sistemul va functiona in cel mai silentios regim.
  • Functia de autocuratare – vizeaza mentinerea uscata a vaporizatorului, dupa ce aparatul si-a incetat activitatea de racire, pentru ca bacteriile si mucegaiul sa nu adere.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 50 dB, ceea ce inseamna ca nu va produce un real disconfort acustic.

Parerea clientilor

Clientii sunt de parere ca acest aparat este unul cat se poate de eficient, care se descurca excelent intr-o camera de apartament sau chiar la casa. A fost utilizat atat pe modul racire, cat si incalzire si s-a descurcat excelent. Prin urmare, considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Aparatul de aer conditionat Vortex VAI-T12LCSV este un sistem de climatizare eficient, ce dispune de filtru performant si tehnologie pe Inverter. Mai mult, functiile din dotare sunt special gandite pentru a iti oferi cel mai mare grad de confort, atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte. In plus, vine la pachet cu o oferta interesanta, pe care o poti verifica aici.

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.1/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • filtru performant
  • tehnologie Inverter

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *