19 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Whirlpool SPIW 412

Vara se apropie si ai nevoie de cele mai performante aparate pentru a sfida vremea de afara. Iti recomandam aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 412 pe care l-am ales pentru a il analiza. Dispune de capacitate mare de modificare a temperaturii si o serie de functii inteligente pe care le vom detalia in continuare, intr-un mod cat se poate de obiectiv si punctual.

Design

Aparatul Whirlpool SPIW 412 dispune de un design elegant si modern, integrandu-se perfect pe un perete alb, datorita carcasei sale relativ simple in acelasi ton. Central, se afla display-ul ce afiseaza temperatura inregistrata in camera. Unitatea interna masoara 888 mm lungime, 270 mm latime si 217 mm inaltime, cantarind 8.5 kg.

Unitatea externa are o lungime de 715 mm, latime de 240 mm si inaltime de 482 mm, cantarind 29 de kg.

Specificatii

Whirlpool SPIW 412 este un aparat de aer conditionat ce inregistreaza o capacitate de 12000 BTU fiind potrivit pentru suprafete cuprinse intre 25 si 35 mp. In ceea ce priveste consumul de energie, aparatul este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru racire si A pentru incalzire, ceea ce garanteaza un consum destul de mic.

Prezinta tehnologia Inverter care ocupa un rol important in privinta imbunatatirii randamentului, datorita modului gradual de functionare al compresorului, astfel incat conditiile climaterice sunt atinse mult mai rapid. Pe termen lung, se inregistreaza economii de pana la 30-40%.

Aparatul este dotat cu sistem de filtra ultra-mdoern, care ofera o densitate ridicata si tehnologii moderne. In acest context, aerul va fi purificat in totalitate, fiind capabil sa elimine particulele de praf, poluare, ponel dar si virusurilor, bacteriile si alergenii.

Tehnologia al 6-lea simt implica inregistrarea feed-back-ului in mod constant din mediul ambiental, pentru reglarea automata a parametrilor, pentru cel mai ridicat grad de confort.

Ajungand la partea cea mai interesanta – functiile aparatului, avem:

 • Timer – permite aparatului sa functioneze pe intervale de timp. Este necesara prestabilirea orelor dorite, iar aparatul isi va incepe activitatea indiferent daca esti sau nu prezent.
 • Functia Auto-restart – presupune reluarea activitatii aparatului in mod automat, in cazul unei pene de curent. De asemenea, vor fi reluate ultimele setari efectuate.
 • Functia JET – presupune intensificarea activitatii aparatului, pentru ca temperatura sa fie atinsa in timp util. Pot fi obseva economii de energie pe termen lung, fiindca ulterior este necesara mentinerea temperaturii constante, aparatul ruland la capacitate minima.
 • Modul Sleep/Night – asigura cele mai bune conditii pentru a te odihni cat mai bine. Nu vor exista modificari bruste de temperatura, iar aparatul va functiona in regim ultra-silentios.
 • Functia Arround U – transforma telecomanda in termostat, pentr ua mentine temperatura constanta pe tot parcursul zilei.
 • Functia 4D Air Ilet – se refea la aspirarea aerului din incapere pe trei dintre laturi, fiind evacuat pe cea de-a patra latura. In acest fel, conditile climaterice dorite vor fi atinse in timp util.
 • Functia de autocuratare – are in vedere mentinerea uscata a vaporizatorului, astfel incat umiditatea sa nu faciliteze formarea de bacterii si mucegai pe suprafata sa, fiind responsabile pentru crearea mirosurilor neplacute.

Nivelul maxim de zgomot atins este de 56 dB, ceea ce inseamna ca zgomotul produs nu va fi deranjant.

Parerea clientilor

Clientii sunt de parere ca este un produs care isi face treaba cum promite si sustin acest lucru din propria experienta. Raceste foarte bine, creand cele mai bune conditii in timp util. In plus, considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW 412 este un aparat foarte performant si eficient, ce garanteaza cele mai bune conditii. Dispune de tehnologii si functii avansate, iar zgomotul produs nu este deloc deranjant. Clientii au fost si ei multumiti, ceea ce nu poate sa ii atribuie produsului decat un plus de incredere. Aici poti verifica oferta de pret actuala.

9.2

Pret

8.9/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.1/10

Puncte forte

 • tehnologie Inverter
 • filtru performant
 • tehnologia al 6-lea simt

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *