25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Heinner HC-290A+

Esti interesat de o combina frigorifica accesibila, cu spatiu suficient de stocare pentru ca alimentele tale sa fie in deplina siguranta? Iti prezentam combina frigorifica Heinner HC-290A+ care s-ar potrivi perfect acestei descrieri, avand o functionalitate destul de simpla, fara functii complicate. In cadrul acestui articol, vei regasi toate informatiile de care ai nevoie, pentru a putea decide daca este sau nu produsul care ti se potriveste.

Design

Combina Heinner HC-290A+ este prevazuta cu un design simplu, carcasa fiind de culoare alba, dar in acelasi timp, ii da o nota de eleganta. Prezinta doua usi, una pentru frigider si cealalta pentru congelator, avand deschidere standard pe partea dreapta. Manerele acestora sunt incorporate, oferindu-i un plus de eleganta.

Combina masoara 185 x 59 x 55.1 cm ( l x L x A).

Specificatii

Heinner HC-290A+ este o combina frigorifica ce inregistreaza o capacitate totala de 288 litri, distribuita astfel: 205 litri frigiderul si 83 litri congelatorul. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum anual de 277 kWh.

In partea de sus, se afla amplasat frigiderul organizat prin intermediul unor rafturi de sticla pe care le poti aseza pe nivele, iar in partea de jos, o lada pentru fructe si legume. Usa este prevazuta si ea cu patru suporturi din plastic pentru a depozita sticle, recipiente de mici dimensiuni, oua si asa mai departe.

In partea de jos, se afla localizat congelatorul, organizat prin intermediul unor compartimente inchise. Este un avantaj acest lucru, pentru ca nu vor mai imprumuta mirosuri intre ele. Inregistreaza o capacitate de congelare de 4 kg in decursul a 24 de ore.

Sistemul de racire este static, realizandu-se prin intermediul unor conducte prin care circula agentul temric. Periodic va fi necesara dezghetarea combinei, fiindca se vor forma mici depuneri de gheata pe peretii interiori ai aparatului.

Poti modifica temperatura interioara rotind termostatul amplasat in partea de sus a frigiderului.

Este, totodata, suficient de silentioasa, nivelul maxim fiind de 43 dB, astfel ca nu va fi deranjanta in timpul functionarii.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este o combina destul de practica si eficienta care functioneaza in parametrii optimi. Pastreaza alimentele in maxima siguranta si este suficient de incapatoare pentru nevoile lor. Apreciaza raportul calitate/pret foarte avantajos.

Concluzie

Combina Heinner HC-290A+ este un aparat frigorific eficient care desi nu prezinta functii performante, isi face treaba cel putin decent. Ofera strictul necesar, este suficient de incapatoare, iar pretul este cat se poate de avantajos, pe care il poti consulta aici.

8.7

Pret

9.0/10

Calitate

8.4/10

Fiabilitate

8.9/10

Design

8.3/10

Puncte forte

  • pret foarte avantajos
  • volum destul de mare
  • compartimentare buna

Puncte slabe

  • lipsa functii performante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *