19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Heinner HC-H273BKA+ este o combina frigorifica spatioasa si bine organizata in cadrul careia puteti depozita o cantitate suficient de mare de alimente. In plus, prezinta si un design foarte interesant ceea ce o va ajuta sa se incadreze perfect si in bucatarii elegante, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Combina frigorifica Heinner HC-H273BKA+ pune la dispozitie o capacitate de 273 litri si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 248 kWh.

Temperatura interioara poate fi controlata foarte usor cu ajutorul termostatului reglabil. In plus, pentru o buna vizibilitate asupra inteirorului a fost prevazuta cu sistem de iluminare.Heinner HC-H273BKA+ interior

Frigiderul combinei Heinner HC-H273BKA+ este prevazut cu o capacitate de 205 litri si dispune de un compartiment pentru depozitarea alimentelor si patru rafturi din sticla securizata foarte rezistenta ce pot sustine si articole voluminoase. De asemenea, usa frigiderului a fost dotata cu trei rafturi din plastic unde puteti ampla sticle, borcane, recipiente de mici dimensiuni si asa mai departe.

Congelatorul combinei Heinner HC-H273BKA+ ofera o capacitate de 69 de litri si este organizat cu ajutorul unor rafturi sub forma de sertare ceea ce va vor permite sa depozitati alimentele in functie de natura lor pentru a preveni schimbul de mirosuri si arome.

De asemenea, este  de apreciat si modul silentios de functionare al combinei inregistrand cel mult 42 dB.

Dimensiunile combinei sunt de 58 cm latime, 55 cm adanciem si 176 cm inaltime.

Concluzii si Pareri de la clienti

Heinner HC-H273BKA+ este o combina frigorifica foarte convenabila la pret, ce asigura conditiile optime pentru ca alimentele sa ramana proaspete mai mult timp. Cumparatorii a caror numar nu este deloc mic sunt foarte multumiti de ea si de modul in care isi face treaba declarand ca ca apreciaza organizarea eficienta, faptul raceste foarte bine alimentele, dar si design-ul extrem de placut. De asemenea, este suficient de spatioasa pentru nevoile sale, dar si foarte silentioasa, astfel ca o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Heinner HC-H273BKA+

9.4

Pret

9.2/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.5/10

Functii

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Compartimentare eficienta
  • Silentioasa
  • Design elegant

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *