25 mai 2024
Side by side Heinner HSBS-520NFX+

Side by side Heinner HSBS-520NFX+

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Heinner HSBS-520NFX+

Ti-ai dori un aparat frigorific incapator de care sa te bucuri tu si intreaga ta familie? Chiar daca inca stai cu parintii sau sunteti o familie numeroase, problema spatiului de depozitare a alimentelor se va diminua realmente sau, in cele mai multe cazuri, va disparea. Ideal este sa gasesti produsul care te avantajeaza cel mai bine, iar recomandarea noastra ar fi sa te orietenzi catre un side by side. Ieftin si clasic compartimentat, side by side Heinner HSBS-520NFX+iti ofera un spatiu generos de stocare si o racire perfecta.

Desgin

Heinner HSBS-520NFX+ este prevazut cu un design simplu, dar in acelasi timp foarte elegant, fiind de culoare argintie. manerul usilor este incorporat, iar usa congelatorului este prevazuta cu un termostat, de unde vei putea regla temperatura in ambele compartimente.

Ca si dimensiuni, aparatul detine 178.6 x 64.3 x 91 cm ( l x L x A).

Specificatii

Heinner HSBS-520NFX+ este un side by side  ce inregistreaza o capacitate totala de 516 litri, fiind totodata si un aparat economic, incadrat in clasa de eficienta A+, cu un consum anual de 411 kWh.

Aparatul este prevazut cu sistem de racire No Frost, astfel ca iti va garanta o racire perfecta si va elimina riscul formarii ghetii pe peretii interiori ai aparatului. In acelasi timp, temperatura si umiditatea vor fi mentinute la un nivel, ideal pentru alimente, astfel incat sa nu se mai formeze nici mucegaiul.

Daca una dintre usi nu va fi bine inchisa, aparatul va emite un semnal sonor, care te va avertiza. Aceasta constituie metoda cea mai eficienta pentru ca alimentele sa fie in maxima siguranta.

Inteligenta artificiala este functia pe care o poti seta, astfel incat temperaturile interioare se vor regla automat.

Nivelul de zgomot atins in timpul functionarii este de maxim 43 dB.

Frigiderul Heinner HSBS-520NFX+

 • detine un volum de 339 litri
 • in partea de jos, se regasesc doua compartimente inchise, unde vei depozita fructele si legumele
 • deasupra acestora, regasim cinci rafturi din sticla securizata
 • usa frigiderului este prevazuta cu trei surporturi din plastic, putand aseza sticle, borcane, alimente de mici dimensiuni etc

Congelatorul Heinner HSBS-520NFX+

 • detine o capacitate de 177 litri
 • se regasesc doua compartimente inchise pentru a depozita alimentele ce emana mirosuri puternice, si cinci rafturi din sticla securizata
 • usa congelatorului este si ea prevazuta cu patru surporturi unde vor incapea recipiente de dimensiuni mai mici
 • capacitatea de congelare pe parcursul a 24 de ore este de 11 kg

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumiti de aparat, iar in ciuda pretului foarte mic, aparatul isi face treaba excelen, este spatios, arata minunat, este foarte silentios, iar clientii nu au ce sa ii reproseze. Acestia apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Side by side Heinner HSBS-520NFX+, 516 l, Clasa A+, Full No Frost, Display, H 178.6 cm, Inox Painted este un aparat foarte frumos, care isi face treaba excelent. Este foarte incapator, detine sistem de racire No Frost si este extrem de silentios. Clientii au fost foarte incantati si il recomanda cu mare incredere. Aici ai o oferta de pret foarte buna.

 

9.7

Pret

9.8/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Puncte forte

 • sistem No Frost
 • capacitate generoasa
 • pret foarte avantajos

Puncte slabe

 • nu detine dispenser pentru apa si gheata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *