25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Samsung HDCcare 6A90TX

Iti facem cunostinta cu o hota foarte moderna atat din perspectiva design-ului, cat si din punct de vedere al functionalitatii. Este vorba despre hota incorporabila Samsung HDC6A90TX, prevazuta cu doua metode de filtrare, dar si alte caracteristici interesante, despre care vom discuta in detaliu in continuare.

Design

Hota este prevazuta cu un design foarte modern si elegant, fiind de culoare argintie. Frontal, sunt amplasate butoanele de tip touch prin intermediul carora vei porni si opri hota. Dimensiunile acesteia sunt de 66.5/99.5 x 60 x 49 cm (l x L x A) si cantareste 14.1 kg.

Specificatii

Samsung HDC6A90TX este o hota decorativa care are la baza un singur motor, dezoltand o putere generoasa de 741 mc/h. Astfel, puterea sa este suficient de mare pentru a fi eficienta chiar si pentru bucatarii cu suprafete extinse.

Dispune de sistem de filtrare dublu, unul clasic cu evacuare externa si filtraare prin intermediul unui filtru lavabil din aluminiu, care nu va trebui inlocuit periodic. Ce de-a doua metoda este cea de recirculare a aerului, fiind necesar un filtru suplimentar cu carbon activ , capabil sa absoarba aburul pe care il va stoca in interiorul hotei, evacuand in bucatarie aerul purificat.  In acest caz, capacitatea de absorbtie va scadea din cauza dublului sistem de filtrare.

Iluminarea se realizeaza cu ajutorul celor doua lampi cu halogen, fiecare avand cate 20 W.

De asemenea, hota este prevazuta o serie de functii foarte utile, pe care nu am uitat sa le amintim. Printre acestea, se numara timer-ul electronic, care presupune oprirea motorului sau a lampilor, dupa aproximativ 15 minute, functia turbo ce intesifica activitatea acesteia, functia aer cald.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte incantati de alegerea facuta si sustin ca este, de departe, o hota puternica, foarte capabila sa elimine mirosurile rezutlate in timpul gatitului, dar si aburii. Este foarte eleganta, iar functiile din dotare sunt excelente. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

In opinia noastra, hota Samsung HDC6A90TX este un produs ce merita achizitionat demonstrandu-si calitatea. Ofera o putere de absorbtie excelenta si are in dotare o serie de functii interesante pe care nu le gasesti tocmai la orice model. Daca esti interesat si de o oferta de pret actuala, te invitam sa intri aici.

 

9.5

Pret

9.0/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.6/10

Puncte forte

  • design elegant
  • putere de aborbtie mare
  • 4 trepte de viteza
  • timer, functie turbo

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *