22 iunie 2024
Hota incorporabila telescopica Gorenje DF 6116E

Hota incorporabila telescopica Gorenje DF 6116E

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Gorenje DF 6116E

Gatitul poate deveni o activitate chiar relaxanta si placuta, cat timp ai la dispozitie aparatul care sa imbunatateasca procesul si sa te ajute. Un electrocasnic indispensabil in acest sens este reprezentat de hota, iar atunci cand vine momentul sa alegi, lucrurile devin foarte complicate, datorita multitudinilor de oferte existente in acest moment pe piata. Noi te asteptam sa afli mai multe despre hota incorporabila telescopica Gorenje DF 6116E care, daca va raspunde integral fiecarei cerinte, ar putea deveni urmatoarea achizitie de pe lista.

Design

Hota telescopica Gorenje DF 6116E prezinta un design elegant, fiind de culoare argintie. In timpul functionarii, aceasta se va extinde, iar dupa ce vei termina de gatit se va face mica. In partea din spate, sunt amplasate si butoanele de unde vei putea porni si opri hota, dar de unde vei selecta si treapta de viteza. De asemenea, este prevazuta cu iluminare si pe langa partea estetica foarte draguta pe care le-o ofera aceste becuri, vorbim despre o mai buna vizibilitate in timpul gatitului.

In ceea ce priveste dimensiunile hotei, aceasta masoara 17.3 x 59.8 x 29.5 cm ( l x L x A) si o greutate de 9.3 kg.

Specificatii

Gorenje DF 6116E este o hota telescopica cu o putere de 250 W, fiind prevazuta cu doua motoare. De asemenea, aparatul a fost incadrat in clasa de eficienta energetica F, inregistrand un consum anual aproximat la 192 kW, fiind apreciat drept un consum redus.

Nivelul de zgomot il putem considera putin mai ridicat, atingand valori intre 57 si 71 dB, insa acest inconvenient este compensat de puterea mare de absorbtie. In acest sens, vorbom despre o putere minim de absorbtie de 224 mc/h, in timp ce puterea maxima de absorbtie este de 384 mc/h.

Interpretat practic, randamentul este ideal pentru o bucatarie de dimensiuni mai mici.

Ventilarea se realizeaza pe 3 nivele, pentru a putea selecta treapta de care ai nevoie la un anumit moment, fara a risipi energie suplimentar, fara sa fie necesar.

Acest model de hota este prevazut cu doua filtre metalice din aluminiu ce au capacitatea de a absorbi grasimea care in mod normal se instala cu foarte mare usurinta pe mobila.

Parerea clientilor

Clientii sustin necesitatea unei astfel de hote, declarand ca sunt multumiti de modul in care aceasta reuseste sa absoarba mirosurile neplacute, dar si grasimea. Puterea de absorbtie este una mare, iar acestia au apreciat raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Hota incorporabila telescopica Gorenje DF 6116E, putere de absorbtie 390 mc/h, 2 motoare, 60 cm, Inox este un produs foarte bun, de care clientii au fost foarte incantati. Reuseste sa absoarba foarte bine mirosurile neplacute, dar si grasimea rezultata, in timp ce gatitul poate deveni o adevarata modalitate de a te relaxa. Pentru mai multe informatii si o oferta de pret excelenta, poti intra aici.


Te-ai gandit sa faci economii? Acum ai ocazia! Te sfatuim sa consulti oferta produselor resigilate aici, sub imaginile de prezentare. Ai parte de aceeasi oferta de 24 de luni.

9.4

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • design modern
  • inox
  • usor de intretinut

Puncte slabe

  • putin cam zgomotoasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *