19 iulie 2024
Side by side Hotpoint SXBD920F

Side by side Hotpoint SXBD920F

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Hotpoint SXBD920F

Iti propunem sa nu te mai chinuiesti cu frigiderul clasic sau combina frigorifica, in privinta spatiului, ci te sfatuim sa te orientezi asupra unui side by side. Exista pe piata o multitudine de variante care acopera cat mai multe nevoie si, mai ales, cat mai multe bugete. In continuare, vom analiza side by side Hotpoint SXBD920F pe care il vom detalia foarte mult.

Design

Side by side-ul Hotpoint SXBD920F impresioneaza cu un design ultra modern si elegant, avand carcasa de culoare argintie. Manerele usilor sunt verticale, iar pe una dintre usi, regasim un afisaj LCD, de unde vei putea selecta temperatura interioara.

Aparatul masoara 176 x 90.2 x 75 cm ( l x L x A) si cantareste 102 kg.

Specificatii

Hotpoint SXBD920F este un side by side  ce inregistreaza o capacitate de 530 litri. Este incadrat in clasa de eficienta energetica, inregistrand un consum anual de 445 kWh.

Dispune de sistem de racire Full NO Frost, care iti va asigura atat la nivelul congelatorului si frigiderului, ca nu va aparea pe peretii interiori niciun fir de gheata. Sistemul emana curent fini de aer reci, care vor stabiliza temperatura si umiditatea la un nivel optim.

Este prevazut si cu alte functii inteligente pentru Functia de vacanta, Functia super-congelare si Functia super-racire.

Functia Holiday iti va permite sa tii aparatul in priza, atunci cand lipsesti de acasa pentru a economisi energie. O poti seta doar atunci cand aparatul nu va mai fi utilizat, adica usa nu se va deschide niciodata.

Aparatul prevede un sistem de avertizare sonora, astfel ca atunci cand uitati usa deschisa, acesta va emite un sunet si va trebui sa te intorci pentru a o inchide.

Autonomia este de 7 ore, timp in care nu vei avea de ce te ingrijora, fiindca in cazul unei pene de curent, in tot acest timp, alimentele vor fi in siguranta.

Nivelul de zgomot maxim atins in timpul functionarii nu depaseste 47 dB.

Frigiderul Hotpoint SXBD920F

 • detine un volum de 345 litri
 • este destul de simplu compartimentat, astfel ca in partea de  jos se regasesc patru rafturi din sticla securizata cu margine de protectie, iar in partea de jos, doua compartimente pentru a stoca vegetalele in conditii optime, pentru o prospetime indelungata
 • usa frigiderului este si ea bine organizata, fiind amplasate cinci suportui astfel incat sa poti aseza sticle, alimente de dimensiuni mici, borcane etc.

Congelatorul Hotpoint SXBD920F

 • inregistreaza un volum de 192 de litri
 • in partea de jos, regasim doua compartimente inchise ideale pentru a depozita alimentele ce emana mirosuri puternice
 • in partea de sus, se afla trei rafturi din sticla securizata
 • regsim si un aparat de gheata, care dupa ce s-au format bine cuburile de gheata, vei roti de un buton si acestea vor pica intr-un recipient de plastic
 • usa congelatorului este prevazuta cu cinci suporturi de plastic unde vei putea depozita recipienta de dimensiuni reduse
 • inregistreaza o capacitate de congelare pe parcursul a 24 de ore de 10 kg

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte incantati de produs, sustinand ca este foarte eficient si dispune de functii inteligente. Este suficient de incapator, iar acestia considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Side by side Hotpoint SXBD920F, 537 l, Clasa A+, Full No Frost, H 176 cm, Silver este un un aparat frigorific foarte eficient si incapator, care se va integra perfect in bucatarie. Prezinta un design deosebit si functii diversificate si eficiente, pentru a satisface toate cerintele. Aici poti consulta o oferta de pret foarte buna de la eMAG sau aici de la Flanco.

 

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

Puncte forte

 • capacitate generoasa
 • sistem Total No Frost
 • functii inteligente
 • design elegant

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *