19 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Review Housetech HF 17003

Housetech HF 17003 este un model de cuptor electric foarte compact, ce vine la pachet cu o oferta de pret interesanta. Nu stiu cat de cunoscut va suna acest brand – Housetech, insa ceea ce pot spune este ca provine din Turcia si urmareste de ceva timp sa intre pe piata romaneasca.

Design

In ceea ce priveste latura estetica, este un aparat modern, fiind prevazut cu o carcasa de culoare neagra. Lateral, se afla trei butoane prin intermediul carora vei realiza toate setarile dorite. Masoara 60 cm lungime, 45 cm adancime si 36.5 cm inaltime.

Specificatii

Housetech HF 17003 este un cuptor electric prevazut cu o capacitate generoasa de 60 de litri si o putere de 2000 W, ce permite prepararea oricarui tip de reteta. Este dotat cu un termostat ce permite ajustarea temperaturii de la 30 de grade Celsius pana la 320 de grade Celsius. Bineinteles ca temperatura va fi ajustata in functie de tipul alimentelor pe care doresti sa le prepari.

Cuptorul este dotat cu trei functii de gatire ce permit prepararea unei game foarte variate de mancaruri. Elementul superior este potrivit pentru prepararea produselor de brutarie, dar si pentru rumenirea partii superioare, elementul de incalzire inferior fiind util pentru coacerea sau rumenirea partii inferioare a produselor. In acelasi timp, atunci cand va functiona rezistenta superioara si cea inferioara, pot fi prepararate majoritatea tipurilor de retete.

De asemenea, cuptorul Housetech HF 17003 detine si timer care permite setarea perioadei de coacere pana la 90 de minute si functie autoinchidere. Astfel, dupa ce timpul selectat s-a scurs, aparatul se va opri in mod automat.

In ceea ce priveste accesoriile, cuptorul vine insotit de doua tavi pentru gatit si un grilaj.

Pareri de la clienti

In principiu, cumparatorii au declarat ca acest aparat isi face treaba in parametri optimi, iar retetele pe care le-au pregatit pana acum au iesit conform asteptarilor. De asemenea, au mai adaugat ca reuseste sa asigure o coacere uniforma si nu au intampinat probleme. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Concluzie

Housetech HF 17003 este un cuptor electric despre care as putea spune ca isi face treaba bine, asigurand o coacere uniforma. De asemenea, functiile din dotare isi fac treaba foarte bine, iar in ansamblu este un produs rezonabil. Aici poti gasi si o oferta de pret actualizata.

Pareri pe scurt: Housetech HF 17003

8.8

Pret

9.0/10

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

8.8/10

Design

8.9/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • 3 functii
  • Oprire automata
  • Capacitate generoasa
  • Usor de utilizat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *