13 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Review Hansa FD207.4

Hansa FD207.4 este un aparat frigorific eficient, dar si foarte accesibil chiar si persoanelor care nu dispun de un buget prea mare pentru a isi putea permite o combina frigorifica ce ar depasi cu mult 1000 lei. Acum te poti bucura de un aparat destul de bun din punct de vedere calitativ, fara sa fie nevoie sa faci o investitie foarte mare. Sigur ca nu dispune de tehnologiile si functiile unei combine frigorifice scumpe, dar asigura strictul necesar, ceea ce este cel mai important in acest caz.

Design

Din punct de vedere estetic, este un aparat simplu si placut, care dispune de o carcasa alba. Apreciez la el faptul ca ambele usi au manere integrate, astfel ca ii confera un plus de eleganta, dar nici nu vei risca sa te trezesti cu manerele in mana fiindca s-au rupt. De asemenea, cele doua usi sunt reversibile si le poti monta exact pe partea pe care ai nevoie. Nu este un frigider foarte mare, astfel ca dimensiunile acestuia sunt de 129 x 47.4 x 49.8 cm (l x L x A).

Specificatii

Hansa FD207.4 este un frigider cu doua usi ce ofera o capacitate toatala de 138 litri dintre care 98 sunt pentru frigider si 40 pentru congelator. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic anual de 190 kWh.

Frigiderul este organizat cu ajutorul a trei rafturi din sticla, iar de foarte mare ajutor si de apreciat este existenta compartimentului pentru fructe si legume. De asemenea, usa este prevazuta cu trei suporturi unde poti depozita borcane, recipiente mici, sticle si asa mai departe.

Congelatorul este prevazut cu doua compartimente si prezinta sistem de dezghetare manual. Deci, periodic va trebui dezghetat aparatul pentru ca este posibil sa se depuna gheata pe peretii interiori in urma condensului. Capacitatea de congelare pe parcursul unei zile este de 2 kg.

Pentru o buna vizibilitate asupra alimentelor depozitate in interiorul frigiderului, acesta a fost prevazut cu iluminare interioara. De asemenea, ouale vor avea locul lor special unde pot fi depozitate fara a se sparge.

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 40 dB, ceea ce inseamna ca este un aparat rezonabil ce nu va emite zgomot mare.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt multumiti de achizitia facuta si declara ca este ideal pentru acele bucatarii ori spatii foarte mici fiindca este destul de ingust si incape foarte usor. Cei mai multi l-au achizitionat fie pentru garsoniere, fie pentru bunici si sustin ca isi fac treaba destul de bine cu ajutorul sau. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Concluzie

Hansa FD207.4 este un frigider rezonabil ce asigura strictul necesar pentru ca alimentele depozitate in interiorul sau sa fie mentinute in conditii bune. Nu consuma mult, nu este zgomotos, iar clientii sustin ca isi face treaba in parametri optimi. In plus, aici gasesti o oferta de pret foarte accesibila.

Review pe scurt: Hansa FD207.4

8.9

Pret

9.0/10

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

8.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Potrivit pentru spatii foarte inguste
  • Compartiment pentru vegetale
  • Design placut

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *