13 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Review Sharp R760S

Sharp R760S este un cuptor cu microunde interesant, care ne-a atras atentia si am dorit sa il testam. In continuare, am realizat un review in care vom discuta despre acest produs, atat din perspectiva estetica, dar si cea functionala, iar tu te vei putea convinge daca merita sau nu achizitionat. Asa ca te asteptam sa ne urmaresti in continuare pentru a afla tot ceea ce te intereseaza!

Design

Cuptorul este prevazut cu un design elegant si modern, iar din acest punct de vedere este foarte bine pus la punct. Carcasa este de culoare argintie in combinatie cu negru, iar lateral gasim panoul de contrl destul de intuitiv si prietenos. Totdata, masoara 49 x 39.2 x 28.7 cm (W x D x H) si cantareste 14.6 kg.

Specificatii

Sharp R760S este un cuptor cu microunde ce ofera o capacitate de 23 de litri fiind potrivit chiar si pentru bucatarii mai mici. Pentru a fi cat mai simplu de folosit, aparatul a fost prevazut cu pana la 24 de setari prestabilite, astfel ca va fi suficient doar sa apesi un buton pentru a da startul.

Iar pentru ca cei mici sunt foarte curiosi, atunci aparatul a fost prevazut cu siguranta in acest sens, blocand accesul celor mici la el si la panoul de control.

Avand cronometru, vei fi avertizat sonor ori de cate ori programul setat a ajuns la final si poti scoate alimentele din cuptor.

Dispune de o putere destul de mare de 900 W, ceea ce inseamna ca alimentele tale vor fi intr-un timp destul de scurt gata pentru a fi servite.

Printre functiile sale se numara cea de dezghetare in care poti adauga alimentele direct scoase de la congelator, dar si functia de reincalzire ce permite incalzirea alimentelor reci. In plus, detine 5 nivele de putere. Nu lipseste nici functia gril care inregistreaza o putere de 1000 W.

Pareri de la clienti

Clientii sustin ca acest produs functioneaza asa cum promite, iar programele din dotare ruleaza bine. De asemenea, considera ca este foarte usor de setat, sunt incantati de faptul ca aparatul nu mai are acea tava rotunda care de multe ori ii incomodau si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Sharp R760S este un cuptor bun care, isi face in mare parte treaba in parametri optimi, fiind usor de utilizat, dar si de intretinut. Clientii isi fac treaba fara probleme cu el, iar daca esti interesat si de o oferta de pret, poti intra aici.

 

Review pe scurt: Sharp R760S

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

9.3/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Platoul rotativ desfiintat
  • Sistem de blocare pentru copii
  • 5 nivele de putere
  • Design placut

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *