25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light M55

Atunci cand apa calda este o problema, recomandam incalzitorul de apa instant  Star-Light M55 care ofera o eficienta ridicata, iar tu te vei bucura in permanenta de apa calda in orice moment al zilei sau noptii. Te asteptam in continuare sa verifici daca acest produs te avantajeaza si sa decizi daca va deveni sau nu, urmatoarea ta achizitie.

Design

Din perspectiva design-ului este un aparat simplu, am putea spune ca este o prezenta chiar discreta. Prezinta urmatoarele dimensiuni: 12 x 8 x 29 cm si o greutate de 1.6 kg.

Specificatii

Star-Light M55 este un incalzitor de apa foarte practic si eficient ce inregistreaza o putere de 3500 W. Poate fi montat atat la chiuveta in bucatarie, cat si la baie, la dus. Instalarea se realizeaza foarte usor si va fi instalat in pozitie verticala.

Detine termostat reglabil, de unde vei alege nivelul temperaturii. Temperatura maxima pe care o poate atinge este de 55 grade Celsius.

Este prevazut cu protectie pentru supraincalzire, pentru un plus de siguranta in casa ta. De asemenea, este prezenta si protectia la ploaie IPX4.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumiti de acest produs si sustin ca isi face treaba excelent. Intr-adevar, este binevenit, acolo unde exista probleme cu apa calda. Un astfel de aparat, este la indemana oricui si considera raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Star-Light M55 este un boiler foarte practic si eficient pe care il recomandam cu toata increderea. Nu toata lumea beneficiaza de apa calda, de aceea puteti sa montati acest aparat, iar problema apei calde va fi rezolvata. De aici il poti achizitiona la un pret foarte atractiv.

 

9

Pret

9.0/10

Calitate

8.9/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.6/10

Puncte forte

  • instalare facila
  • poate fi instalat oriunde - baie sau bucatarie

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *