25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light FCF-02WH

Revenim cu un nou material despre plita Star-Light FCF-02WH despre care am hotarat sa discutam in continuare. Ce ne-a atras in primul rand la ea, pentru a ii acorda atentia noastra? Pretul foarte mic la care este vanduta, de aceea, am considerat ca este nevoie sa analizam si calitatea oferita.

Design

Nu putem spune ca ne impresioneaza in vreun fel din perspectiva design-ului. Este destul de simpla, de culoare alba si poate acest aspect nici nu ar conta foarte mult in masura in care poate o achizitionati pentru o casa de vacanta sau deplasari. Butoanele sunt amplasate frontal, pentru un acces facil ori de cate ori aveti nevoie.

Specificatii

Personal, as recomanda aceasta plita exclusiv pentru excursii, vacante si asa mai departe. Dispune de doua arzatoare si este prevazuta cu alimentare pe gaz. Detine un arzator mare si unul normal ce dezolva puteri diferite.

Arzatorul mare inregistreaza o putere de 1.85 kW, iar cel normal 1.5 kW.

Nu ar mai multe de spus la partea de specificatii, fiindca nu este prevazuta cu sisteme sau alte functii performante. Dupa cum am mai spus, daca v-ati gandit sa achizitionati aceasta plita pentru vacanta, sa fie utilizata ocazional, atunci este perfecta, fiindca nu presupune nici o investite foarte mare.

Pentru acasa, unde activitatea culinara ar putea fi de zi cu zi, atunci recomandam sa va orientati catre un alt produs, pentru ca cele doua arzatoare ar putea sa nu fie suficiente si nici performantele acesteia nu sunt grozave.

Parerea clientilor

La randul lor, clientii au avut opiniii diferite de la caz la caz. Cei mai multi sustin ca plita este in regula, functioneaza bine si isi face treaba cum promite, insa am observat si un client nemultumiti care afirma ca a intampinat probleme destul de grave cu aceasta. Insa, nu putem generaliza, poate clientul respectiv a avut ghinionul de a nimeri o plita cu probleme.

Concluzie

Plita Star-Light FCF-02WH este practica pentru uz ocazional, foarte usor de transportat si utilizat in vacante, de aceea incurajam achizitionarea sa in astfel de situatii. Pe de alta parte, daca iti doresti ceva ieftin pentru acasa, atunci sfatul nostru este sa te orientezi catre un alt model ceva mai performant si, poate, cu arzatoare mai multe. Pentru a verifica si oferta de pret, intra aici.

7

Pret

8.5/10

Calitate

6.0/10

Fiabilitate

7.3/10

Design

6.2/10

Puncte forte

  • usor de transportat
  • potrivita pentru deplasari, vacante

Puncte slabe

  • lipsa functii performante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *