22 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Philips HR2709/20

Pentru ca masina de tocat reprezinta unul dintre electrocasnicele de care o gospodina nu s-ar putea lipsi, trebuie sa alegem intotdeauna cele mai eficiente produse pentru nevoile noastre. Ei bine, masina de tocat Philips HR2709/20 poate deveni urmatoarea achizitie, dar nu inainte de a afla tot ceea ce este bine de cunoscut despre ea.

Design

Design-ul acestui produs este relativ simplu, dar modern, avand carcasa argintie cu alb. Butonul de unde vei porni aparatul se afla pozitionat lateral. Este un aparat destul de mic, ce nu presupune ocuparea unui spatiu prea mare in bucatarie.

Specificatii

Philips HR2709/20 este o masina de tocat cu o putere de 1600 W si capacitate impresionanta de 1.7 kg/min. Este dotata cu accesorii pentru carnati cu diametrul de 12, respectiv 22 mm si discuri de tocare de 5 si 8 mm.

Detine cutit din otel inoxidabil, care nu va fi necesar sa il ascuti periodic. In acelasi timp, tava este realizata din plastic.

Aparatul se intretine foarte usor, piesele detasabile putand fi curatate fie direct sub jetul de apa, fie in masina de spalat vase.

Prezinta cablu de alimentare ce are o lungime de 1 m, motiv pentru care va trebui amplasat relativ aproape de o priza cand vei avea nevoie de el.

Parerea clientilor

Cumparatorii s-au aratat multumiti de modul de functionare al acestui produs, pe care il recomanda mai departe. Afirma ca toaca extrem de repede si usor carnea si nu numai, fiind si usor de utilizat si curatat. De asemenea, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Daca esti in cautarea unei masini de tocat practice si eficiente, atunci cu siguranta te va incanta si pe tine masina de tocat Philips HR2709/20. A dovedit ca este un aparat ca functioneaza excelent, ce nu a creat niciun fel de neplacere, drept pentru care clientii sunt multumiti. Pentru a vizualiza si o oferta foarte buna, intra aici.

9.2

Pret

9.3/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • usor de utilizat
  • capacitate generoasa
  • usor de curatat

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *