22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light TPS31N0

Apa calda reprezinta o problema, iar acest lucru iti este foarte incomod? Atunci nu mai ezita si orienteaza-te asupra unui incalzitor de apa instant care sa iti readuca confortul. Iti prezentam incalzitorul de apa instant Star-Light TPS31N0 ce se dovedeste a fi un aparat foarte practic si eficient, despre care vom discuta pe larg in continuare.

Design

Aparatul este prevazut cu un design placut, fiind de culoare alba, se va integra foarte bine oriunde l-ai amplasa. Masoara 22 x 7.5 x 32 cm si cantareste 2.3 kg.

Specificatii

Star-Light TPS31N0 reprezinta o solutie potrivita in locuintele care nu beneficiaza de apa calda. Aparatul va fi instalat pe verticala si inregistreaza o putere de 3500 W.

Temperatura poate fi reglata, nivelul maxim fiind de 55 de grade Celsius.

Poate fi amplasat atat la chiuveta, cat si la cabina de dus.

Prezinta protectie pentru supraincalzire si protectie la ploaie, standrd IPX4.

Pentru a sti cand aparatul functioneaza, acesta are un LED ce iti va indica starea instantului.

Parerea clientilor

Persoanele care au  cumparat acest aparat sustin ca este foarte eficient si le-a rezolvat problema referitoare la apa calda. Este usor de montat de catre oricine si la fel de facila este si utilizarea sa. In plus, afirma ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Star-Light TPS31N0 este un aparat practic si foarte util pe care il recomandam. Se instaleaza usor si reuseste sa inacalzeasca apa in timp util. Totodata, clientii confirma aceste aspecte si se declara multumiti de produs. Consulta aici si tu o oferta de pret foarte avantajoasa pentru acest produs.

8.8

Pret

8.9/10

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

8.8/10

Design

8.9/10

Puncte forte

  • usor de montat
  • usor de utilizat

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *