27 februarie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light BSJ80

In locuintele in care apa calda reprezinta o probleme, ai nevoie neaparat de un incalzitor instant. Este un aparat confortabil si la indemana oricui. In cotninuare, iti prezentam incalzitorul de apa Star-Light BSJ80 pentru a il cunoaste mai bine, astfel incat sa descoperi daca este sau nu, produsul cel mai adecvat, in raport cu nevoile tale.

Design

In ceea ce priveste design-ul, este un aparat destul de simplu si discret, ce nu contine elemente care sa atraga atentia. Masoara 32 x 11 x 36 cm si cnatareste doar 2 kg.

Specificatii

Incalzitorul de apa instant Star-Light BSJ80 este potrivit atat pentru chiuveta din bucatarie, cat si pentru cabina din dus sau cada. Se instaleaza in pozitie verticala si prezinta o putere de 5500 W. Desigur, termostatul este reglabil, pentru a ajunge la temperatura dorita. Temperatura maxima la care poate ajunge este de 55 de grade Celsius.

Prezinta atat protectie impotriva supraincalzirii, cat si impotriva ploii ( standard IPX5).

Exista un LED ce va indica atunci cand aparatul va fi in functionare.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este un aparat foarte practic si eficient, de care sunt multumiti. Este usor de montat si utilizat, iar pentru cei ce nu beneficiaza de apa calda din diverse motivii, este un aparat ce nu ar trebui sa lipseasca. Considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Star-Light BSJ80 este un aparat foarte util si practic, pe care il recomandam cu toata increderea. Poate fi montat atat la baie, cat si la bucatarie, pentru ca in permanenta sa te bucuri de apa calda. Nu putine sunt casele unde apa calda reprezinta o problema, insa acest aparat iti va fi un real ajutor. Mai mult decat atat, pretul este cat se poate de accesibil si il poti verifica aici.

9.1

Pret

9.2/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.6/10

Puncte forte

  • usor de montat
  • potrivit pentru baie si bucatarie

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *