19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light DK 141

Un fierbator este intotdeauna bine venit in orice locuinta, asa ca de ce nu ai achizitiona unul? In plus, nu presupune o investitie pe care sa o resimti deloc, fiindca acum ai la indemana fierbatorul Star-Light DK 141, despre care vom discuta pe larg in acest articol.

Design

Este prevazut cu un design simplu, avand carcasa alba, in combinatie cu negru. Prezinta un maner foarte comod, util atunci cand apa s-a incalzit si doresti sa o torni in ceasca sau cana. Totodata, este destul de mic, incat va fi imposibil sa nu ii gasesti locul in orice bucatarie.

Specificatii

Fierbatorul Star-Light DK 141 prezinta o capacitate de 1.7 litri si o putere de 2200 W. Astfel, va reusi sa incalzeasca eficient si in timp util apa.

Capacul acestuia este prevazut cu buton de siguranta, pentru o deschidere cat mai rapida. Palnia prezinta un sistem de filtrare pe care il poti demonta, fiind eficient impotriva depunerilor de calcar si a altor reziduuri.

Prezinta sistem de iluminare intern pentru a sti cand este in functiune. Cand ibricul va fi detasat, sistemul de pornire va opri circuitul.

Baza este rotativa, la 360 de grade, astfel ibricul va putea fi poziitonat in orice directie putand fi ridicat foarte usor atat cu mana stanga, cat si cu dreapta.

Sistemul de siguranta va impiedica pornirea aparatului cand nu exista apa in interior ori cand aceasta este deja la temperatura adecvata.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt foarte multumiti de produs si sustin ca functioneaza excelent. Incalzeste foarte rapid apa, in mai putin de 5 minute. Este usor de utilizat si prezinta un raport calitate/pret excelent.

Concluzie

Star-Light DK 141 este un fierbator ieftin, dar foarte practic si eficient, care se descurca de minune. Clientii au confirmat aceste lucruri si sustin ca au fost chiar surprinsi in mod placut. In plus, aici vei gasi o oferta de pret mai mult decat accesibila!

9

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.6/10

Puncte forte

  • usor de utilizat
  • pret avantajos

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *