25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light DWV-106SI

Star-Light ne surprinde ca de fiecare data cu produsele sale foarte accesibile ca pret si de o calitate cel putin decenta. Altfel spus, produsele propuse de acestea sunt utile si eficiente, fiind accesibile tuturor tipurilor de bugete. In acest context, discutam despre un nou produs propus si anume masina de spalat vase Star-Light DWV-106SI despre care vom discuta in continuare.

Design

Fiind un model semi-incorporabila, va fi incorporata doar partial in mobila, astfel o parte din aceasta fiind vizibila. Dispune de un design simplu si placut, carcasa fiind alba. Masoara  81.5 x 45 x 57 cm ( l x L x A), avand o greutate de 32 de kg.

Specificatii

Star-Light DWV-106SI este o masina de spalat vase ce presupune o capacitate de 10 seturi, fiind incadrata in clasa de eficeinta energetica A+. Astfel, consumul de energie electrica va fi unul decent si nu iti va incarca foarte mult factura la curent.

Producatorii au estimat consumul energetic anual la 237 kW, iar cel de apa la 3640 litri.

Masina a fost dotata cu 6 programe de spalare si anume:

 • Prespalare – este utilizata apa rece, deci consumul av fi infim. Dureaza numai cateva minute.
 • Rapid – spala la temperatura de 40 de grade Celsius, insa nu prezinta ciclu de uscare. Dureaza doar 30 de minute.
 • Eco – presupune cel mai redus consum de resurse. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, inregistrand un consum de 13 litri de apa si 0.83 kWh energie electrica.
 • Super 50 – presupune o durata de 50 de minute si pot fi adaugate atat pahare, cat si farfurii.
 • Intensiv – este recomandat vaselor, cratitelor si oalelor foarte murdare sau chiar cu resturi de mancare uscata, fiindca utilzieaza apa la temperatura de 65 de grade Celsius.
 • Igienizare – utilizeaza apa la temperatura de 70 de grade Celsius, la ultima clatire folosind apa la temperatura ridicata pentru o mai buna igienizare.

Nu lipsesc nici extraoptiunile care sunt foarte practice si eficiente si anume:

 • Incarcare la jumatate – adapteaza resursele in functie de cantitatea existenta in masina de spalat, fara sa mai fie necesar sa astepti pana aceasta se va umple.
 • Pornire intarziata – permite programarea orei de incepere a activitatii masinii, existand posibilitatea de a alege intre 3, 6 sau 9 ore.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt multumiti de modul in care aceasta masina isi desfasoara activitatea, pentru ca prezinta suficient de multe programe si extraoptiuni, reusind sa spele vasele foarte bine. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Masina de spalat vase Star-Light DWV-106SI este un produs bun, ce merita achizitionat pentru ca s-a dovedit a fi eficient. Clientii confirma acest lucru si ii atribuie calificative foarte bine, de unde denota ca este un produs de incredere. In plus, aici poti verifica si o oferta de pret foarte buna la care poti achizitiona aceasta masina de spalat.

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.0/10

Puncte forte

 • usor de utilizat
 • programe intarziata
 • incarcare la jumatate

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *