25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Indesit CAA 55

Combina frigorifica Indesit CAA 55 reprezinta un model interesant, prevazut cu functii performante si o organizare foarte buna. In plus, vine la pachet cu o oferta de pret rezonabila, insa pana sa ajungem la acest punct, te ivnitam sa afli toate detaliile care te intereseaza despre acest produs pentru a te convinge daca din punct de vedere tehnic corespunde cerintelor tale.

Design

Combina este prevazuta cu un design simplu si placut, avand o carcasa alba. Usile sunt prevazute cu manere incorporate, oferindu-i un plus de eleganta, iar pentru ca sunt si reversibile, le poti amplasa pe ce parte doresti.

Dimensiunile acesteia sunt de 174 x 54.5 x 58 cm (l x L x A).

Specificatii

Indesit CAA 55 este o combina frigorifica ce ofera o capacitate totala de 234 litri si chiar daca nu este cel mai incaptor model, este foarte bine organizata. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum anula de 256 kWh.

Dispune de sistem No Frost doar la nivelul frigiderului, iar la acest nivel, nu vor aparea depuneri de gheata pe peretii interiori. Personal, mi-ar fi placut ca acest sistem sa fie prezent si la nivelul congelatorului.

Autonomia combinei este una destul de mare, ajungand pana la 17 ore.

Nivelul maxim de zgomot inregistrat este de 44 dB, ceea ce inseamna ca nu te va deranja in timpul functionarii.

Frigiderul combinei Indesit CAA 55

 • pune la dispozitie o capacitate de 150 de litri
 • dispuen de trei rafutri din sticla securizata, foarte rezistente, pe care le poti amplasa pe cele 5 trepte sau le poti scoate
 • in partea de jos, se afla doua compartimente inchise asezate unul langa altul. In principiu, sunt utile pentru depozitarea fructelor si a legumelor
 • usa frigiderului dispune dedoua rafturi unde poti aseza oua, conserve, borcane, sticle etc

Congelatorul combinei Indesit CAA 55

 • dispune de un volum de 84 litri
 • pune la dispozitie patru compartimente inchise, iar avantajul acestora se refera la posibilitatea depozitarii alimentelor in functie de natura lor pentru a nu mai face schimb de mirosuri si arome
 • capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este 2 kg

Parerea clientilor

Clinetii sustin ca este o combina eficienta, ce dispune de un congelator destul de mare. Este silentios si, in general, isi face treaba in parametrii normali. Totodata, cestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este rezonabil.

Concluzie

Indesit CAA 55 este o combina frigorifica simpla si practica, ce asigura conditiile optime pentru alimentele depozitate. In plus, vine la pachet cu o oferta de pret accesibila pe care o poti vizualiza aici.

 

8.7

Pret

8.8/10

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.6/10

Puncte forte

 • garnitura antibacteriana amplasata pe usi
 • sistem No Frost la nivelul frigiderului
 • compartimentare buna
 • congelator spatios

Puncte slabe

 • lipsa sistem No Frost la nivelul congelatorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *