17 aprilie 2024
Aspirator cu sac Karcher VC 2

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Karcher VC 2 este un aspirator destul de puternic si foarte eficient ce te va ajuta sa faci curatenie mai usor in intreaga locuinta. Karcher VC 2 este o companie cu renume la nivel mondial care detine in portofoliu o gama foarte variata de produse de curatenie cu performante ridicate. Printre acestea amintim de aparatele de curatat cu presiune, aspiratoarele cu aspirare uscata si umeda, aparate de curatat cu gheata carbonica, curatitoarele cu aburi, masini de maturata si aspirat si asa mai departe.

Aspiratorul cu sac Karcher VC 2 inregistreaza o putere de 700 W si o putere de aspirare de 180 W care face fata cu succes atat podelelor dure, cat si covoare, tapiteriilor si asa mai departe. Este prevazut cu sac textil, ce se poate refolosi, oferind o capacitate de 2 litri. Dispune de filtru HEPA ceea ce inseamna ca reuseste sa retina eficient particulele de praf si alergeni, eliminand ulterior un aer mult mai curat. Este ideal si in cazul celor care sunt predispusi la reactii alergice.

Pe partea de accesorii, aparatul dispune de duza pentru spatii inguste fiind ideala in zonele de la colturi, de sub mobile si asa mai deaprte, dar si duza cu peri care previne zgarierea mobilierului si a peretilor, dar si peria speciala pentru podele ce va ajuta sa captati mai usor murdaria. Furtunul din dotare se poate regla, iar partea si mai interesanta este ca toate aceste accesorii pot fi depozitate in siguranta si mai efiicent in spatiul dedicat acestuia de la nivelul aspiratorului.

De asemenea, aparatul beneficiaza de roti de cauciuc ce nu permite zgarierea podelei indiferent de cat de sensibila ar fi aceasta. In plus, este incadrat in clasa de eficienta energetica A, pentru performanta la curatarea covoarelor clasa D, pentru performanta la curatarea suprafetelor dure clasa A, respectiv emisii de praf clasa A. Este prezent si variatorul pentru reglarea puterii fiindca atunci cand aspirati podeaua dura nu este necesara utilizarea la nivele superioare, ci doar in cazul mochetelor, tapiteriilor sau covoarelor.

Modelul in discutie masora 43.5 cm adancime, 24.9 cm latime si 28.8 cm inaltime, avand o greutate de 5.21 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

 Karcher VC 2 este un aspirator care isi face treaba foarte bine in orice locuinta, fie ca discutam despre o locuinta cu mochete sau covoare, fie ca discutam despre una careia ii lipsesc aceste elemente. Cumparatorii actuali confirma acest lucru declarand ca aspira excelent resturile de pe podea si covoare, se manevreaza usor si este foarte robust. Periile din dotare sunt un real ajutor reusind sa curete murdaria din orice loc si suprafata, iar aparatul nu este unul galagios. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Aspirator cu sac Karcher VC 2

Review pe scurt: Karcher VC 2

9.6

Pret

9.6/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

Functii

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Aspirare eficient pe orice tip de suprafata
  • Accesorii utile
  • Filtru HEPA
  • Usor de manevrat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *