25 mai 2024
Combina frigorifica Daewoo RN-308RDQM

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Daewoo RN-308RDQM este o combina frigorifica destul de spatioasa si bine organizata, in interiorul careia alimentele vor fi depozitate in conditii optime. Va invitam sa urmariti in continuare acest review pentru a afla mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri cat mai obiective.

Combina frigorifica Daewoo RN-308RDQM este prevazuta cu o capacitate totala de 305 litri si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic decent. Totodata, beneficiaza de sistemul Full No Frost ce are capacitatea de a preveni formarea ghetii in interior, astfel ca nu va fi necesara dezgehtarea periodica a aparatului. Sistemul Multi Air Flow consta intr-un ventilator ce are capacitatea de a distribui in mod uniform aerul in interiorul aparatului pentru a mentine temperatura constanta. Astfel, fluctuatiile de temperatura sunt reduse in mod considerabil, iar alimentele vor fi racite mai rapid.

Daewoo RN-308RDQM interior

Frigiderul este prevazut cu o capacitate de 221 de litri si este prevazuta cu patru rafturi din sticla securizata foarte rezistenta ce are capacitatea de a sustine si articole voluminoase. In partea de jos, se afla o ladita speciala unde vor fi depozitate fructele si legumele, acestea ramanand proaspete un timp indelungat. In plus, usa prezinta patru rafturi din plastic unde puteti depozita sticle, recipiente de mici dimensiuni, oua si asa mai departe.

Congelatorul ofera o capacitate de 84 de litri si pune la dispozitie trei compartimente inchise. Avantajul acestora este ca puteti depozita alimentele separat, astfel incat sa nu mai imprumute mirosuri si arome intre ele.

De asemenea, combina este prevazuta si cu dispenser de apa amplasat pe usa frigiderului. Astfel, va veti putea bucura de apa proaspata si rece mai ales in sezonul cald.

Dimensiunile produsului sunt de 59.5 cm latime, 65 cm adancime si 187 cm inaltime, avand o greutate de 73 de kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Daewoo RN-308RDQM este o combina frigorifica interesanta, ce prezinta o buna organizare pentru o depozitare eficienta a alimentelor. Cumparatorii sustin ca este un model care arata foarte bine, racceste rapid, se regleaza usor si nu produce deloc gheata. De asemenea, apa din dispenser este racita si ea eficient, iar zona Fresh este de foarte mare folos. In general, sunt multumiti de ea, singura remarca pe care au facut-o cativa cumparatori ar fi zgomotul care ar fi putin mai mare decat in cazul altor modele. In ansamblu, sunt de parere ca merita achizitionat si considera raportul calitate/pret avantajos.

Combina frigorifica Daewoo RN-308RDQM

Review pe scurt: Daewoo RN-308RDQM

9.4

Pret

9.2/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.5/10

Functii

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Sistem Full No Frost
  • Organizare interioara buna
  • Sistem Multi Air Flow
  • Design elegant

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *