19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Krups Nescafe Dolce Gusto Drop KP3501 este un espressor deosebit ce reuseste sa satisfaca pana si cele mai pretentioasa persoane in materie de espresso, cappuccino, cafea etc. Din punctul meu de vedere, merita sa treci de la un espressor clasic la acest model fiindca diferenta de gust este uriasa, iar bautura preferata va avea un aroma absolut delicioasa.

Design

Aparatul prezinta un design cu totul deosebit, mult diferit fata de espressoarele clasice. Este prevazut cu o carcasa eleganta de culoare neagru cu alb, iar pentru ca dimensiunile sale sunt de doar 27.5 x 31 x 38 cm (W x D x H), va fi foarte usor sa ii gasesti locul in bucatarie fiindca nu ocupa mult spatiu. Totodata, greutatea acestuia este de 4.2 kg.

Specificatii

Krups Nescafe Dolce Gusto Drop KP3501 este un espressor automat prevazut cu o putere de 15000 W si o presiune de 15 bari. Poti prepara cu ajutorul sau atat bauturi reci, cat si bauturi calde, in functie de preferintele tale. Capsula inteligenta reuseste sa scoata aroma din cafea ajustand in mod automat presiunea care trece prin ele.

Rezervorul de apa are o capacitate de 0.8 litri. Este foarte usor de setat, in functie de preferinte, pentru ca bautura dorita sa iasa exact pe gustul tau. In plus, reuseste sa preparare foarte rapid cafeaua, fara un minim de efort din partea ta.

Totodata, este un aparat care nu se intretine dificil, mai ales ca acele componente detasabile se curata rapid cu un jet de apa.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte incantati de alegerea facuta si sustin ca gustul cafelei este absolut delicios. De asemenea, sustin ca este foarte usor de reglat pentru ca bautura preferata sa aiba gustul dorit. Considera a fi cea mai buna alegere in materie de espressoare si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzii

Din punctul meu de vedere, Krups Nescafe Dolce Gusto Drop KP3501 este unul dintre cele mai bune espressoare care isi face treaba ireprosabil, iar gustul cafelei este unul deosebit. In plus, in ciuda aspectului sofisticat este foarte usor de reglat in asa fel incat sa obtii de fiecare data gustul dorit.

Review pe scurt: Krups Nescafe Dolce Gusto Drop KP3501

9.6

Pret

9.2/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Cafea aromata
  • Usor de folosit
  • Nu ocupa mult spatiu
  • Design elegant

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *