19 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Bosch HBG633NS1 este un model de cuptor incorporabil deosebit, ce vine la pachet cu o serie de functii si tehnologii avansate care, bineinteles, ii sporesc eficienta si il transforma intr-un electrocasnic de nadejde in orice locuinta. Cu siguranta ar putea fi o alegerea pe care nu o veti regreta, insa inainte de a va forma orice parere sau de a lua vreo decizie, as vrea sa va prezint cateva informatii utile despre produs pentru a verifica eficienta sa.

Design

Din punct de vedere estetic, nu am ce sa ii reprosez fiindca arata impecabi, avand o carcasa de culoare argintie in combinatie cu negru. frontal, se afla panoul de control prevazut cu butoan de tip touch de unde vei realiza toate setarile necesare. Chiar daca are un aspect destul de sofisticat, veti vedea ca interfata acestuia este una relativ simpla.

Dimensiunile cuptorului sunt de 59.5 x 59.5 x 54.8 cm (l x L x A) si are o greutate de 35 de kg.

Specificatii

Bosch HBG633NS1 este un cuptor incorporabil prevazut cu alimentare electrica, ceea ce din start ii ofera cateva avantaje. Printre acestea se numara rapiditatea in coacere, siguranta in utilizare si, mai ales, posibilitatea implementarii unei serii de functii moderne. De asemenea, beneficiaza de o capacitate generoasa de 71 de litri, astfel ca vei putea desfasura orice tip de activitate culinara doresti. In plus, este si extrem de economic, fiind incadrat in cea mai performanta clasa existenta in acest moment si anume A+, ceea ce garanteaza un consum energetic foarte mic.

Aparatul detine 10 progarme de coacere dupa cum urmeaza:

 • Convectie aer 4D – presupune functionarea elementulu ide incalzire circular din spatele cuptorului impreuna cu ventilatorul ce vor distribui in mod uniform caldura in toata cavitatea acestuia. temperatura maxima pe care o poate atinge este de 275 de grade Celsius. Este potrivit pentru coacerea sau prajirea pe mai multe niveluri.
 • Incalzire inferioara/superioara – este recomandat pentru copt sau prajit in mod traditional, caldura fiind emanata atat de sus, cat si de jos. Temperatura maxima pe care o poate atinge este de 300 de grade Celsius.
 • Convectie aer eco – functioneaza similar modului 3D, insa pentru coacerea pe un singur nivel. Evident, este optimizat si consumul energetic.
 • Incalzire inferioara/superioara Eco – presupune prepararea optimizata din punct de vedere al cosnumul de energei in functie de alimentele alese.
 • Grill cu convectie aer – vizeaza prajirea carnii sau a bucatrilor mari de carne, distribuind aerul cald in mod uniform cu ajutorul ventilatorului.
 • Grill mare – este ideal pentru fripturi si carnaciori ori paine prajita, avand trei trepte: slab, mediu sau putenric.
 • Grill suprafata mica – incalzeste doar suprafata din mijloc al elementului de grill, avand deopotriva cele trei trepte din care poti alege pe cea mai avantajoasa.
 • Pizza – este un program special in cadrul caruia functioneaza elemntul de incalzire inferior impreuna cu cel inelar din spatele cuptorului. Este, desigur, ptorivit pentru prepararea pizzei si a altor alimente ce necesita mai multa caldura de jos.
 • Caldura inferioara – este distribuita doar de jos, temperatura maxima atinsa fiind de 350 de grade Celsius.
 • Decongelare – permite decongelarea delicata, dar rapida a alimentelor direct scoase de la congelator. Poti selecta temperatura intre 30 si 60 de grade Celsius.

Temperatura cuptorului poate fi reglata intr-un interval de 30-300 de grade Celsius. Putere maxima consumata este de 3.8 kWh. In plus, acesta mai prezinta iluminare interioara pentru a avea o mai buna vizibilitate asupra continutului fara sa fie nevoie sa deschideti de fiecare data usa. De asemena, sistemul de siguranta pentru copii nu va permite celor mici sa deregleze setarile realizate anteiror de voi.

Printre accesoriile care insotesc produsul se numara gratarul combi si tava pentru coacere universala.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt extrem de multumiti de acest produs si declara ca in ciuda faptului ca este ceva mai scump decat un cuptor clasic, de clasa medie, isi merita fiecare banut. Au incercat sa faca multe retete, iar rezultatul a fost de fiecare data in conformitate cu asteptarile sale. Programele sunt foarte diversificate, ceea ce le faciliteaza munca. In plus, considera raportul calitate/pret a fi unul de departe corect.

Concluzie

Bosch HBG633NS1 este un cuptor electric performant ce asigura performante ridicate, de care cumparatorii se bucura in fiecare zi. Dispune de o gama variata de retete si ofera foarte multa flexibilitate. In plus, este unul dintre cele mai economice modele si vine la pachet cu o capacitate ultra-generoasa.

Review pe scurt: Bosch HBG633NS1

9.8

Pret

9.5/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.8/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret corect
 • Capacitate generoasa
 • Numar mare de functii
 • Consum energetic foarte mic
 • Design elegant

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *