25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light CFM-249AP

Daca si tu esti in cautarea unei lazi frigorifice incapatoare, dar nu esti motivat deloc sa investesti foarte mult, pentru ca nici nu ai avea de ce, atunci iti propunem un produs cat se poate de interesant. Facem o analiza ampla a ceea ce inseamna lada frigorifica Star-Light CFM-249AP, fiind un produs de interes si destul de cautat.

Design

Nu stiu masura in care voi puneti accent pe design, insa personal, intotdeauna iau in calcul acest lucru. In acest sens, lada frigorifica este prevazuta cu un design destul de simplu, avand carcasa de culoare alba. Detine o singura usa, cu deschidere standard pe partea dreapta, iar manerul este integrat orizontal. Cat despre dimensiunile acesteia, detine 85 x 98.5 x 60 cm ( l x L x A), cantarind 37 de kg.

Specificatii

Star-Light CFM-249AP este o lada frigorifica cu un volum de 249 litri, ideal pentru a pastra in cele mai bune conditii o cantitate generoasa de alimente. Pentru ca este important si consumul de energie, trebuie sa stii ca este incadrata in clasa A+, avand un consum de 0.67 kWh pe parcursul a 24 de ore, in timp ce anual, consuma 246 kWh.

Pe de alta parte, dezghetarea se va realiza manual, prin urmare nu dispune de sistem No Frost.

Capacitatea de congelare pe parcursul a 24 de ore este una foarte buna, de 12 kg.

In ceea ce priveste functiile si sistemele din dotare, lada este dotata cu functia super-congelare si sistemul antibacterian pentru un plus de siguranta, dar si igiena.

Totodata, atunci cand temperatura ridicata din interior ar putea altera alimentele, vei fi avertizat in mod automat.

Autonomia este una cat se poate de buna, de nu mai putin de 46 de ore.

In cazul in care vrei sa o muti dintr-o parte in alta, aceasta dispune de roti, ce face foarte usoara mutarea. Nu o vei mai ridica de la sol, ci pur si simplu, o vei impinge.

Nivelul de zgomot atins nu este mai mare de 41 dB, drept pentru care consideram a fi un aparat foarte silentios.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt de parere ca aceasta lada este de departe una practica si eficienta, de care nu s-ar mai putea lipsi. Este silentioasa, incapatoare, dar pe de alta parte si economica. Au apreciat, totodata, raportul calitate/pret de departe foarte avantajos.

Concluzie

Lada frigorifica Star-Light CFM-249AP este un aparat frigorific foarte interesant, de care cumparatorii au fost extrem de multumiti. Sustin ca este suficient de incapatoare pentru nevoile lor, economica si se poate muta foarte usor. Daca esti interesat pentru a verifica oferta actuala, o poti face aici.

9.1

Pret

9.2/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.6/10

Puncte forte

  • capacitate generoasa
  • silentioasa
  • economica

Puncte slabe

  • lipsa sistem No Frost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *