22 aprilie 2024
Side by Side LG Door in Door GSJ760WBXV

Side by Side LG Door in Door GSJ760WBXV

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

LG Door in Door GSJ760WBXV

Din casa ta lipseste un aparat frigorific incapator, performant si elegant? Iti recomandam sa indrepti pentru cateva minute privirea catre side by side-ul LG Door in Door GSJ760WBXV care iti poate oferi tot ceea ce un aparat frigorific normal, nu este capabil. In primul rand, ne referim la spatiu extrem de generos de depoziare, dar si alte functii inteligente, despre care vom discuta pe larg, in cele ce urmeaza.

Design

LG Door in Door GSJ760WBXV este un aparat foarte elegant si ultra-modern, care cu siguranta, nu va avea cum sa treaca neobservat. Este de culoare negra, ceea ce il face absolut usor de asortat cu celelalte piese de mobilier. Usile aparatului sunt prevazut cu manere incoporate, iar una dintre ele este dotata cu un display LED extern si, deopotriva, foarte intuitiv.

Cantareste 130 kg si masoara 179 cm inaltime, 91.2 cm latime si 73.8 cm adancime.

Specificatii

 LG Door in Door GSJ760WBXV este un side by side cu o capacitate totala de 600 litri, fiind eficient si din punct de vedere al consumului de energie electric, incadrat in clasa de eficienta energetica A++ cu un consum anual de 419 kWh.

Este prevazut atat cu dispenser de apa, cat si pentru gheata, astfel ca te vei bucura de fiecare data de apa rece si proaspata, dar si de cuburi de gheata la discretie.

Este prevazut cu un sistem avansat Total No Frost, ce are rolul de a impedica formarea ghetii pe peretii aparatului, stabilind un nivel optim al temperaturii si al curentilor de aer.

Sistemul de ventilatie MultiAirFlow are capacitatea de a distribui in mod constand fluxul de aer rece din cavitatea inteiroara a frigiderului, prin orificiile de ventilatie, amplasate pe fiecare raft. Astfel, se va asigura o racire uniforma a tuturor anlimentelor pe care le aveti depozitate aici.

Compresorul Unic Inverter Linear foloseste un postor liniar, fiind totodata extrem de silentios si contribuie la consumul redus de curent electric.

De asemenea, sisteml antibacterian iti va asigura o maxima igiena, tinand la distanta bacteriile.

In cazul in care vei uita usa deschisa sau nu o vei inchide corespunzator, vei fi avertizat sonor.

Combina este prevazuta cu un sistem e auto diagnosticare, iar in momentul in care apare vreo defectiune veti fi instiintat. Acest lucru va fi posibil instaland o simpla aplicatie pe telefonul mobil.

Nivelul de zgomot atins este de 39 dB.

Frigiderul LG Door in Door GSJ760WBXV

  • inregistreaza o capacitate de 405 litri
  • este prevazut cu patru rafturi din sticla securizata, iar in partea de jos, exista un compartiment pentru fructe si legume, astfel incat acestea sa se mentina proaspete un timp indelungat
  • usa este prevazuta cu 8 suporturi din plastic, unde vei putea depozita alimente de dimensiuni mici, borcane, sticle, oua etc

Congelatorul LG Door in Door GSJ760WBXV

  • detine un volum de 196 litri
  • este prevazut cu patru rafturi din sticla rezistenta, doua compartimente Freezing Zone, fiind destul de spatioase, dar si doua suporturi amplasate pe usa
  • capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 12 kg

Parerea clientilor

Clientii sustin ca aparatul este extrem de elegant, sistemul Door in Door foarte util, dar este totodata si un aparat silentios. De asemenea, au fost incantati si de compartimentarea foarte buna, este incapator si pastreaza alimentele excelent. Acestia au estimat raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Side by Side LG Door in Door GSJ760WBXV No Frost,600 l, Clasa A++, H 1790 cm, Negru este un aparat frigorific care isi face treaba intr-un mod excelent. Ofera un spatiu de depozitare foarte mare, este dotat cu functii inteligente si detine un design impecabil. Clientii sunt extrem de multumiti de aparat, iar aici poti gasi o oferta foarte buna.

 

7.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

1.0/10

Puncte forte

  • design ultra elegant
  • volum generos
  • sistem Full No Frost

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *