25 mai 2024
Side by side LG GSL325PZCVD No Frost

Side by side LG GSL325PZCVD No Frost

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

LG GSL325PZCVD

Un aparat frigorific eficient si modern este chiar side by side-ul LG GSL325PZCVD despre care ne-am propus sa discutam astazi. Vine la pachet cu o serie de caracteristici interesante si inteligente pe care le vom detalia in cele ce urmeaza. Este importanta sa fii foarte bine informat inainte de a face o achizitie atat de importanta.

Design

Acest model de side by side este foarte elegant, avand carcasa de culoare argintie, va fi foarte usor de potrivit cu piesele de mobilier si celelalte electrocasnice din bucatarie. Usile sunt prevazute cu manere verticale, iar una dintre ele, este dotata cu dispenser.

Aparatul masoara 175.3 x 89.4 x 73.1 cm ( l x L x A) si cantareste 111 kg.

Specificatii

LG GSL325PZCVD este un side by side care detine un volum total de 508 litri, fiind ideal chiar si pentru familiile mai numeroase. Face parte din clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum anual de 424 kWh.

Dispune de dispenser pentru apa astfel ca vei avea mereu apa rece si proaspata.

Este prevazut cu sistem de congelare No Frost, astfel ca nu va fi necesara dezghetarea periodica a aparatului. Atat la nivelul congelatorului, cat si la nivelul frigiderului se regaseste acest sistem, astfel ca gheata nu se va mai forma pe peretii aparatului. De asemenea, se va stabili un nivel optim de umidiate si temperatura astfel incat alimentele sa fie in maxima siguranta si sa nu se formeze mucegai.

Daca uiti una dintr usi deschise, vei fi avertizat sonor, pentru a o inchide. Este un aspect ce tine de siguranta alimentelor.

Frigiderul LG GSL325PZCVD

  • are o capacitate de 346 litri
  • prezinta doua comaprtimente inchise pentru pastrarea vegetalelor, iar deasupra se afla patru rafturi din sticla si un suport metalic pentru sticle, care nu va permite rostogolirea sticlelor
  • usa frigiderului este organizata pe cinci suporturi din plastic, pentru a depozita alimente de dimensiuni mici, borcane etc

Congelatorul LG GSL325PZCVD

  • are o capacitate de 162 litri
  • detine doua compartimente
  • usa congelatorului este prevazuta cu dozatorul pentru apa

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte incantati de aparat, sustinand ca este extrem de spatios, esste intotdauna conectat la apa, astfel ca te vei bucura in permanenta de apa proaspata, are un design impecabil. Il recomanda si altor persoane si considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Side by side LG GSL325PZCVD No Frost, 508 l, Clasa A+, H 175.3 cm, Argintiu este un aparat foarte bun care isi face treaba exact asa cum promite. Il recomand cu incredere, fiind totodata bine organzat si dispune de dispenser pentru apa. Aici poti consulta o oferta de pret foarte buna.

 

9.6

Pret

9.6/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • sistem Full No Frost
  • dozator de apa si gheata
  • compartimentare foarte buna

Puncte slabe

  • volumul nu este foarte mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *