22 iunie 2024
Side By Side LG GSL760PZXV

Side By Side LG GSL760PZXV

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

LG GSL760PZXV

Intotdeauna ti-ai dorit un aparat frigorific incapator si performant, insa abia acum circumstantele te-au determinat sa materializezi aceasta dorinta? In acest context, dorim sa iti prezentam un aparat foarte interesant side by side LG GSL760PZXV despre care vom discuta pe larg in continuare.

Design

Aparatul este prevazut cu un design foarte elegant si modern, fiind de culoare argintie, integrandu-se perfect in orice bucatarie. Usile sunt prevazute cu manere incorporate, iar una dintre ele prezinta si dispenser.

Aparatul masoara 189 x 96 x 77 cm ( l x L x A) si cantareste 124 kg.

Specificatii

LG GSL760PZXV este un side by side foarte modern avand o capacitate totala impresionanta, de 601 litri. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, avand un consum anual de 419 kWh.

Este prevazut cu sistemul Full No Frost, utilizand curenti de aer care circula prin toata cavitatea interioara a aparatului. Temperatura si umiditatea vor fi stabilite la un nivel optim, dar nu vor exista nici depuneri de gheata pe peretii interiori ai aparatului.

Smart Diagnosis este o functie foarte avansata, cu ajutorul careia vei putea afla care este starea side by side-ului, iar daca se va confrunta cu vreo eventuala problema, vei fi avertizat. Este necesara instalarea unei aplicatii simple pe telefonul mobil.

Vei modifica temperatura si vei seta functiile dorite prin intermediul unui panou de comanda de tip touch screen, localizat in exteriorul usii din stanga.

Semnalul sonor va emite un sunet in momentul in care vei uita usa deschisa la aparat, astfel ca alimentele vor fi intotdeauna in maxima siguranta.

Autonomia este 10 ore, astfel ca in tot acest timp nu vei avea de ce sa iti faci probleme pentru ca alimentele vor fi in maxima siguranta.

Nivelul de zgomot este si el destul de redus de numai 39 dB.

Frigiderul LG GSL760PZXV

 • are o capacitate de 405 litri
 • este amplasat in partea dreapta
 • in partea de jos, se afla doua compartimente inchise pentru a pastra vegetalele in siguranta, iar in partea de sus se afla patru rafturi din sticla securizata, avand o margine de protectie, la zona de contact
 • usa frigiderului este prevazuta cu patru suporturi din plastic rezistent sif oarte spatioase, astfel incat poti depozita sticle, recipiente inalte etc

Congelatorul LG GSL760PZXV

 • inregistreaza un volm de 196 litri
 • este localizat in partea stanga
 • prezinta compartimente inchise ideale pentru a stoca alimente ce emana mirosuri puternice, rafturi de depozitare
 • usa este prevazuta cu suporturi pentru a putea depozita alimente de mici dimensiuni, dar regasim si aparatul de dozat apa
 • va fi necesar ca acest dozator sa il conectati la reteaua de apa
 • capacitatea de congelare pe parcursul a 24 de ore este de 12 kg

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumiti de produs, sustin ca este suficient de incapator chiar si pentru o gospodarie unde se afla mai multi membrii. De asemenea, este foarte eficient si din punct de vedere al consumului, raceste foarte bine alimentele si le mentine proaspete un timp indelungat. Acestia recomanda aparatul si considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Side By Side LG GSL760PZXV, 601 l, Clasa A+, Full No Frost, Dozator de apa, H 179 cm, Argintiu este un aparat foarte util, care isi face treaba in cel mai eficient mod posibil. Il recomand cu incredere, este foarte incapator, este prevazut cu dozator de apa si gheata si pastreaza alimentele in maxima siguranta. Aici poti consulta o oferta de pret actualizata.

9.7

Pret

9.5/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.7/10

Puncte forte

 • volum generos
 • sistem No Frost
 • design elegant
 • functii moderne

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *