25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Studio Casa BM 1401 B

Dragi gospodine, pentru ca merita tot ce este mai bun, va recomandam cu toata increderea sa investiti intr-o masina de facut paine. Avantajele sunt multiple, nu cred ca mai are rost de reluam discutia despre painea pe care o gasim in comert si pe ambalajul careia regasim o serie de ingrediente care, in mod normal, nu ar avea ce sa caute. Din pacate, este un lucru stiut faptul ca painea a devenit un aliment nociv, din cauza conservantilor si a altor substante continute. De aceea, iti recomandam sa afli mai multe detalii despre masina de paine Studio Casa BM 1401 B pentru a verifica daca va corespunde nevoilor tale.

Design

Referitor la design-ul acesteia, putem spune ca beneficiaza de o carcasa absolut eleganta si placuta, de culoare neagra, facand ca masina sa se integreze perfect din punct de vedere estetic, in orice tip de bucatarie. In partea superioara, se afla panoul de control de unde vei realiza toate comenzile dorite si display-ul LCD.

Specificatii

Studio Casa BM 1401 B este o masina de paine ce prezinta o inregistreaza un consum de 800 W, deci va fi unul aproximativ nesemnificativ. Ai posibilitatea de a prepara painea sub forma a trei gramaje diferite: 750 g, 1000 g si 1250 g. Astfel, ai posibilitatea de a pregati numai cata paine consumi si nu in plus pentru a o arunca. Aici discutam de economisirea materialelor necesare.

Aceasta este dotata cu 12 programe de coacere, avand posibilitatea de a pregati diverse retete de paine, dar si pizza, cozonaci sau chiar dulceata. Discutam despre o flexibilitate foarte buna, masina devenind multifunctionala.

Printre functiile si programele care  mi se par foarte important de amintit se regaseste si programul rapid care are o durata de numai 30 de minute si pe care il recomand cu toata increderea atunci cand timpul iti este limitat.

De asemenea, o functie extrem de eficienta este cea de mentinerea la cald, un timp indelungat, pentru a savura painea proaspata.

Deopotriva, foarte utila si este si fucntia de pronire intarziata care face posibila programarea activitatii masinii, pe intervale orare.

Rumeneste painea exact asa cum iti place. Poti regla nivelul de rumenire pe trei nivele: deschis, mediu si inchis.

Masina este prevazuta si cu accesoriu pentru coacerea bachetelor, pe care il consider chiar interesant.

Parerea clientilor

Clientii au declarat ca acest model de masina de paine i-a incantat foarte mult, inca de la prima utilizare. E drept ca este necesara studierea manualului de utilizare, pentru a obtine rezultatele dorite. Au mai adaugat faptul ca reuseste sa coaca foarte bine painea si nu au intampinat probleme in ceea ce priveste functionarea. Acestia au apreciat raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Masina de paine Studio Casa BM 1401 B este un produs rezonabil, care ofera o flexibilitate destul de buna, astfel ca iti poti prepara painea exact dupa gustul tau. Dispune de un numar destul de mare de programe, iar recomandarea noastra este sa consulti putin si manualul cu care vine la pachet. Pentru mai multe detalii si o oferta de pret avantajoasa, te invita sa intri aici.

 

9

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.1/10

Design

9.1/10

Puncte forte

  • 3 gramaje
  • programare intarizata
  • functie de mentinere la cald
  • accesoriu pentru baghete

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *