25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light A-2000W

Pentru a prepara mai rapid si mai usor o friptura delicioasa, de foarte mare ajutor ti-ar fi un gratar electric. Poti prepara cea mai delicioasa friptura, exact asa cum iti place. Iti facem cunostinta cu un gratar electric ieftin si foarte eficient – Star-Light A-2000W. Interesant este faptul ca nu mai trebuie sa iesi in gradina pentru a face gratarul si sa astepti pana se aprinde focul, ci in cel mai scurt timp, poti obtine o friptura absolut delicioasa.

Design

Gratarul beneficiaza de un design modern, fiind de culoare neagra. Manerele si partea superioara a gratarului sunt realizate din materiale metalice. Balamalele fiind reglabile, poti prepara alimentele pe ambele suprafete sau poti avea o suprafata de gatire dubla.

Aparatul prezinta urmatoarele dimensiuni: 36 x 14 x 36 cm (l x L x A) si cantareste 5.4 kg.

Specificatii

Gratarul electric Star-Light A-2000W prezinta o putere de 2000 W, suprafata plitei fiind de 28 x 26 cm. Poti regla suprafata de gatit pe 6 nivele, oferind o flexibilitate excelenta. Suprafata placilor de gatire prezinta strat anti-lipire, permitand astfel prepararea mult mai rapida a fripturilor, trasnferand caldura intre alimente si gratar. De asemenea, poti regla temperatura cu ajutorul termostatului reglabil, iar indicatorii luminosi vor fi eficienti in supravegherea procesului.

De asemenea, trebuie sa stii ca aparatul se intretine si se curata foarte usor. Piesele sunt detasabile si le poti spala atat manual, cat si in masina de spalat vase. Prezinta o tava de scurgere, unde vor fi acumulate toate lichidele rezultatele in urma prepararii alimentelor, inclsuiv ulei, grasime si asa mai departe.

Consider ca este un aparat mult mai eficiet decat clasic gratar, fiindca nu vei mai depinde de vremea de afara si, in plus, prepararea alimentelor se va realiza mult mai rapid. Manerele se vor mentine in permanenta reci, pentru siguranta in manevrare.

Parerea clientilor

Clientii au declarat ca este un aparat foarte util, pe care il folosesc de fiecare data cand au pofta de o friptura si totusi nu au de ce sa faca o cantitate atat de mare, neavand musafiri. De asemenea, au spus ca este foarte usor de utilizat si intretinut, iar in ansamblu sunt multumiti. Considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Gratarul electric Star-Light A-2000W este un aparat foarte practic si eficient, cu atat mai mult cu cat obisnuiti sa mancati frecvent fripturi. Este usor de utilizat si prepara in cele mai bune conditii alimentele dorite. Clientii sunt multumtii de eficienta acestuia si sustin ca este un aparat util. In plus, aici poti beneficia de un pret foarte bun.

 

8.7

Pret

9.0/10

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

8.8/10

Design

8.3/10

Puncte forte

  • placi detasabile
  • usor de intretinut
  • pret avantajos

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *