23 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Whirlpool AWO/C 62010

Whirlpool AWO/C 62010 este un model de masina de spalat rufe potrivit pentru un cuplu sau chiar o familie cu un copil. Ofera rezultate satisfacatoare si presupune o investitie destul de mica, dat fiind ca este destul de bine dotata, atat in privinta tehnologiilor, cat si a functiilor cu care a fost prevazuta. Dar pentru a afla mai multe detalii, te asteptam sa ne urmaresti in continuare!

Design

Este prevazuta cu un design destul de simplu, carcasa fiind alba. Frontal, se afla butonul rotativ de unde vei selecta programul dorit, display-ul LED care va afisa informatii referitoare la programul de spalare si, desigur, cuva pentru detergent.

Dimensiunile acesteia sunt de 59.5 cm latime, 85 cm inaltime si 57.3 cm adancime, avand o greutate de 61 kg.

Specificatii

Whirlpool AWO/C 62010 este o masina de spalat rufe ce ofera o capacitate de incarcare de 6.2 kg, fiind prevazuta in clasa de eficienta energetica A++, consumul energetic anual fiind aproximat la 170 kWh.

Dispune de tehnologia Al 6-lea simt care are la baza o serie de senzori speciali, capabil sa monitorizeze procesul de spalare a hainelor, regland astfel presiunea, cantitatea de apa si durata programului in functie de nivelul de murdarie de pe haine. Totodata, prezinta tehnologia inovatoare Clean+ care se refera la un program special de spalare multifazic, care alaturi de un aditiv special impotriva petelor, va eficientiza procesul de spalre, pentru ca rezultatele obtinute sa fie pe masura asteptarilor.

Viteza maxima de centrifugare este de 1000 rpm si chiar daca nu este cea mai mare valoare posibila, de multe ori s-ar putea sa nu o utilizezi nici la nivelul maxim. Multe tesaturi nu tolereaza o valoare atat de mare, pentru ca s-ar putea degrada.

In ceea ce priveste programele din dotare, aceasta a fost prevazut cu 13 programe de spalare care, in principiu, va atinge cam toate tipurile de nevoi.  Vei regasi programe gandite pe tipuri de materiale (lana, bumbac, delicate etc), dar si pentru nevoi speciale (program mix, clatire intesiva si asa mai departe). De apreciat este si prezenta programului rapid, de 30 de minute, insa, evident, vei apela la el atunci cand vei avea o cantitate mai mica de haine si nu foarte murdare. Insa, consider ca un astfel de program este intotdeauna bine-venit.

Nivelul de zogmot produs la spalare este de 59 dB, iar la centrifugare este de 74 dB.

Parerea clientilor

Clientii au declarat ca este o masina de spalat rufe foarte eficienta, suficient de incapatoare pentru nevoile lor, ideala pentru un cuplu sau chiar pentru o familie cu un bebelus. Sustin ca spala foarte bine hainele, nu consuma mult, iar programele, in opinia lor, ar fi suficient de diversificate. Considera raportul calitate/pret foarte avantajos.

Concluzie

Whirlpool AWO/C 62010 reprezinta un model de masina de spalat rufe eficienta si ieftina, potrivita si pentru persoanele care nu dispun de un buget foarte mare pentru a face o achizitie pe masura. Din punctul meu de vedere, merita achizitionata pentru ca ofera rezultate bune in privinta spalarii, iar pretul cu care vine la pachet este unul cat se poate de accesibil, pe care il poti vedea aici.

8.8

Pret

8.8/10

Calitate

8.9/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.4/10

Puncte forte

  • eficienta energetica
  • program rapid
  • tehnologia Al 6-lea simt
  • pret avantajos

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *