22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Bosch MFW3520G

Orienteaza-te catre un model de masina de tocat eficienta, iar procesul culinar va fi imbunatatit. De aceasta data, vom discuta despre masina de tocat Bosch MFW3520G care ar putea fi de mare ajutor in orice bucatarie. In continuare, te asteptam sa afli despre ce este vorba si ai ocazia sa verifici daca este produsul potrivit si nevoilor tale.

Design

Masina dispune de un design placut, carcasa fiind verde cu alb. Vei putea porni si opri aparatul prin intermediul butonului amplasat lateral. Dimensiunile aparatului sunt de 25 x 16 x 23 cm (D x H x W), avand o greutate de 3.5 kg.

Specificatii

Masina de tocat Bosch MFW3520G ofera o putere de 1500 W si o putere nominala de 500 W, impreuna cu o capacitate de 1.8 kg/min.

Aparatul dispune de o gama variata de accesorii, astfel incat vei reusi sa maruntesti diverse tipuri de alimente:

  • accesoriu kebbe
  • accesoriu carnati
  • accesoriu impingere
  • tava alimentare
  • discuri pentru tocare cu diametrul de 4 si 8 mm

Dat fiind ca prezinta spatiu de depozitare pentru accesorii, vei fi sigur ca nu vei pierde din ele, iar acestea vor fi in siguranta.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt de parere ca este un aparat care isi face treaba foarte bine. Datorita multitudinii de accesorii, aparatul deveni destul de flexibil si capabil sa marunteasca mai multe tipuri de alimente. Mai mult decat atat, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este bun.

Concluzie

Bosch MFW3520G este o masina de tocat foarte utila in orice bucatarie, care va optimiza procesul de gatit. Este un produs usor de utilizat si cu siguranta vei reusi sa iti faci treaba cu el in timp util. In plus, aici poti profita de o oferta foarte buna.

Pareri pe scurt: Bosch MFW3520G

9.2

Pret

8.8/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • accesorii diverse
  • sistem stocare accesorii

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *