19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Bosch MFW3520W

Din bucataria niciunei gospodine nu ar trebui sa lipseasca o masina de tocat, absolut utila in orice sezon. Bosch lanseaza mai multe modele foarte interesante, insa ramane sa te hotarasti asupra unui singur model. De acesta data, vei afla mai multe detalii despre masina de tocat Bosch MFW3520W despre care vom discuta pe larg in continuare.

Design

Acest model de masina de tocat prezinta un design placut, avand carcasa complet alba. Lateral, vei regasi butonul cu ajutorul caruia vei reusi sa pornesti ori sa opresti masina. Dimensiunile masinii sunt de 25 x 16 x 23 cm (D x H x W), alaturi de o greutate de 3.5 kg.

Specificatii

Bosch MFW3520W este o masina de tocat care dispune de o  putere de 1500 W si o putere nominala de 500 W. Capacitatea acesteia este de 1.8 kg/min.

Ceea ce te putem asigura este faptul ca intreg continutul va fi tocat uniform. La eficienta sa, contribuie si gama variata de accesorii din dotare:

  • accesoriu impingere
  • accesoriu carnati
  • accesoriu kebbe
  • tava de alimentare
  • 2 discuri cu diametrul de 4 mm si 8 mm

Datorita picioruselor anti-alunecare, aparatulv a fi foarte stabil in timpul functionarii.

Parerea clientilor

Clientii afirma faptul ca masina de tocat isi face treaba bine, astfel ca reuseste destul de repede sa marunteasca intreg continutul. Este usor de curatat si utilizat, iar acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Bosch MFW3520W este un model de masina de tocat foarte practica si utila in orice locuinta, iar clientii au fost multumiti de modul in care aceasta isi face treaba. In plus, aici poti beneficia de o oferta de pret avantajoasa.

 

9.1

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • accesorii diverse
  • picioruse din cauciuc cu ventuze

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *