19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light MG-160R

Indiferent ca obisnuiesti sau nu sa pregatesti mancare din carne tocata sau ai nevoie de fructe si legume maruntite, o masina de tocat este o adevarata necesitate in bucatarie. Usor utilizat si eficienta, masina de tocat Star-Light MG-160R ar putea fi o varianta de luat in calcul. Principalul aspect care ne intereseaza se refera la modul de functionare, pentru a isi face treaba in parametrii optimi, iar tu sa te bucuri de cele mai bune rezultate.

Design

Design-ul acestui model de masina de tocat este unul placut, carcasa fiind de culoare rosie cu argintiu. Regasim amplasate lateral butoanele, de unde vei porni si opri masina, iar in partea de sus poti adauga alimentele.

Aparatul masoara 295 x 220 x 160 mm ( D x H x W).

Specificatii

Star-Light MG-160R este o masina de tocat foarte eficienta in orice bucatarie. Cu ajutorul ei, vei toca nu doar carne, ci poti marunti chiar si rosii sau alte tipuri de legume. Te vei bucura de sucuri naturale din fructe si legume chiar la tine acasa oricand.

Pentru a fi posibila aceasta flexibilitate a aparutului, a fost prevazut cu o multitudine de accesorii:

  • accesoriu pentru rosii
  • accesoriu pentru carnati
  • accesoriu kebbe
  • accesoriu pentru impingere
  • tava pentru alimentare
  • trei site

Cutitul din dotare este fabricat din inox, in timp ce tava este realizata din metal, iar carcasa fiind metalica prezinta o rezistenta foarte mare impotriva factorilor externi.

Motorul acestei masini de tocat este unul puternic – 1600 W, astfel ca ritmul de tocare va fi unul constant, fara a exista blocaje, chiar si atunci cand adaugi bucati de carne cu un tesut mai dur. Functia reverse iti va fi intotdeauna la indemana in caz ca se vor prinde bucari de carne mai dure in cutit, functionand invers.

Capacitatea acestui aparat este de 1.6 kg/minut, astfel ca discutam de o capacitate mare, scutind simultan si timp. In timp ce aparatul va marunti carnea, tu vei putea intreprinde alte activitati. Va fi suficient de stabil in timpul functionarii, iar acest lucru se datoreaza si picioruselor anti-alunecare.

In ceea ce priveste intretinerea sa, piesele fiind detasabile se pot spala foarte usor direct sub jetul de apa sau, si mai simplu, in masina de spalat vase.

Parerea clientilor

In general, cumparaotrii sustin ca este un produs ce isi face treaba in parametrii cel putin decenti. Au testat-o, au folosit-o adaugand diverse sortimente de carne si, in principiu, a functionat bine. Ce ar putea sa adauge este faptul ca periodic ar fi necesara cate o pauza, atunci cand motorul se incinge. Au mai apreciat raportul calitate/pret corect.

Concluzie

Masina de tocat Star-Light MG-160R face parte din seria electrocasnicelor ce sunt absolut necesare in bucatarie, motiv pentru care intotdeauna trebuie sa te orientezi asupra produsului potrivit. Nu putem spune ca este o masina ce exceleaza in general, insa putem spune ca permite o flexibilitate destul de mare, este usor de utilizat, dar si de intretinut. Pentru o oferta de pret, te invitam sa intri aici.

8

Pret

8.6/10

Calitate

7.8/10

Fiabilitate

7.7/10

Design

8.0/10

Puncte forte

  • usor de curatat
  • usor de intretinut
  • flexibilitate ridicata

Puncte slabe

  • utilizata fara pauze, se poate incinge

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *