25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light MG-120B

Inca nu ai reusit sa te hotarasti asupra unui model de masina de tocat? Sa facem o scurta recapitulare! Masinile de tocat pot fi manuale sau electrice. Personal, as recomanda una electrica, poate din comoditate sau poate din dorinta de a eficientiza procesul de gatit. O masina de tocat electrica va face treaba in locul tau, fara sa mai intervii asupra procesului de tocare, iar in acest timp, tu vei putea face altceva util. La final, nu faci altceva decat sa castigi timp. Vrem sa facem o prezentare ampla a masinii de tocat Star-Light MG-120B, o masina electrica, ce nu doar ca poate toca alimentele, ci le si poate felia. Nu suntem aici pentru a te convinge, ci doar pentru a te informa daca este intr-adevar produsul pe care il doresti si de care ai nevoie, sau nu, printr-o descriere cat se poate de obiectiva.

Design

Acest model de masina de tocat a fost prevazut cu un design dragut si elegant care sa se integreze foarte usor in bucatarie. Prezinta carcasa de culoare alba in combinatie cu negru, fiind realizata dintr-un material calitativ. In acelasi timp, este dotata cu un spatiu special unde vei pune toate accesoriile cu care vine la pachet, pentru a nu mai ocupa spatiu suplimentar in bucatarie.

Ca si dimensiuni, aceasta prezinta 374 x 344 x 175 mm ( D x H x W), cantarind 3.44 kg.

Specificatii

Star-Light MG-120B este o masina de tocat ce inregistreaza o putere de 1200 W, fiind astfel o putere destul de mare. Trebuie sa retinem faptiul ca o masina de tocat eficienta este una cu o putere cat mai mare, iar o putere mare nu aduce neaparat cu sine si un consum mai mare.

Practic, puterea fiind mare, timpul de maruntire este mai mic, iar consumul va fi redus. Vei scuti astfel si timp, pentru ca vei toca bucatile de carne ori alte tipuri de alimente, mult mai rapid, comparativ cu aparate mai ce inregistreaza puteri mai mici.

Consideram cele mai eficiente astfel de aparate ca sunt cele ce au o putere de minim 1000 W.

Capacitatea de tocare a fost calculata in functie de posibilitatea de a marunti carnea timp de un minut. Cu cat este tocata mai multa carne intr-un minut, cu atat masina este mai eficienta, iar acest model promite sa toace nu mai putin de 1 kg.

Functia reverse este eficienta pentru momentele in care masina s-ar putea bloca din cauza anumitor bucati de carne, iar aceasta va functiona in sens invers cand se va ivi o problema.

Viteza de tocare ar fi ideal sa fie cat mai mare, astfel ca pe piata exista variante cu o singura viteza de tocare ori cu mai multe trepte. Atunci cand ai o masina cu mai multe trepte, le poti folosi diferentiat in functie de tipul alimentelor pe care le toci, fie ca este vorba despre carne, legume ori fructe.

Masina este dotata cu o gama variata de accesorii, ce ofera o flexibilitate excelenta. Printre acestea se regasesc accesoriile pentru carnati, legume, tocarea rosiilor, maruntirea ingredientelor pentru prajituir, tava de alimentare si dispozitivul de impingere al alimentelor la tocare.

Parerea clientilor

In mare parte, cumparatorii il apreciaza drept un produs cat se poate de eficient ce isi face treaba foarte bine. Chiar nu se mai pot lipsi de el fiindca il pot folosi in cadrul mai multor activitati culinare. Utilizatorii reocmanda ca atunci cand motorul incepe sa se incalzeasca, sa luati o pauza si sa nu fortati. Considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Masina de tocat Star-Light MG-120B este un produs accesibil, iar in egala masura interesant. Este un real ajutor in bucatarie, astfel ca ajuta la reducerea timpului de gatit, iar in timp ce functioneaza poti face altceva. Motorul este suficient de puternic incat sa obtineti rezultatele dorite. Aici vei consulta si oferta de pret cea mai buna, pentru a te convinge.

8.3

Pret

8.8/10

Calitate

8.2/10

Fiabilitate

8.0/10

Design

8.1/10

Puncte forte

  • pret avantajos
  • usor de utilizat
  • gama variata de accesorii

Puncte slabe

  • incingerea motorului in cazul in care este suprasolicitat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *