19 iulie 2024
Espressor Miele CM 6150 OBSW

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Miele CM 6150 OBSW este un model de espressor absolut deosebit ce vine la pachet cu functii si tehnologii inovative pentru rezultatele pa masura. As putea  spune ca reprezinta alternativa optima chiar si pentru cei mai pretentiosi, insa mai multe detalii vom discuta in cele ce urmeaza!

Aparatul ester echipat cu functia One Touch for Two, ceea ce permite prepararea simultana a doua cafele de tipuri diferite prin simpla apasarea a unui singur buton, programul incepand  automat. Totodata, dispune de cele mai noi sisteme de macinare a cafelei cu rasnita conica realizata  din otel neabraziv de calitate, ce permite conservarea aromei. Ce inseamna acest lucru? Ca batura rezultata va avea o aroma mai intensa, exact pe gustul tau.

Poti memora foarte usor toate setarile necesare pentru ca bautura sa iasa exact pe gsutul tau. In acest sens, poti selecta tipul de cafea, intensitatea aromei, setarea rasnitei, cantitatii de cafea, temperautra de preparare si cantitatea de apa. Poti memora setarile dorite intr-unul dintre cele 10 profiluri de utilizator, iar ulterior, vei apasa doar un singur buton pentru prepararea cafelei dorite.

Miele CM 6150 OBSW detine atat recipient pentru boabe, cat si setar pentru cafeaua macinata, deci aparatul poate fi alimentat cu cafea in orice varianta. Pornirea si oprirea aparatului pot fi programate oricand doresti. Astfel, poti seta aparatul sa prepararea cafeaua dimineata, iar tu cand te vei da jos din pat, sa poti savura o cafea proaspata si aromata.

In plus, toate componentele acesteia cum ar fi recipientul de apa, cel pentru deseuri si asa mai departe pot fi spalate chiar si in masina de vase pentru un minim de efort din partea ta.

Rezervorul de apa are o capacitate de 1.8 litri, iar compartimentul  pentru cafea 300 de grame. Presiunea pe care o poate obtine aparatul este de 15 bari, suficient de mare incat sa obtineti cafeaua dorita exact pe gustul vostru.

In acelasi timp, beneficiaza si de un design foarte modern si elegant, carcasa fiind de culoare neagra. Frontal, se afla panoul de control prevazut cu butoane touch si o interfata extrem de intuitiva. Dimensiunile produsului sunt de 25.1 x 42.7 x 35.9 cm ( W x D x H).

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte multumiti de acest aparat, iar personal, ma asteptam sa impartaseasca aceleasi impresii. Mai concret, acestia apreciaza flexibilitatea pe care acest aparat o ofera, in sensul ca pot realiza toate setarile dorite pentru a putea obtine o cafea asa cum le place, unii mai tare, altii mai slaba. Sunt de parere ca este o achizitie foarte reusita, iar din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul corect.

Concluzie

Miele CM 6150 OBSW este un aparat care, din punctul meu de vedere, merita pana la ultimul banut pentru ca isi face intr-adevar treaba exemplar. Cafeaua are o aroma aparte, pentru ca, da, pot realiza toate setarile necesare pentru a ii regla gustul in functie de preferinte, iar acest lucru se realizeaza foarte usor datorita interfetei intuitive. Personal, il recomand cu incredere, dar si clientii actuali se declara foarte multumiti.

Espressor Miele CM 6150 OBSW

Review pe scurt: Miele CM 6150 OBSW

9.8

Pret

9.0/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret corect
  • Foarte mare flexibilitate
  • Sistem One Touch for Two
  • Constructie de calitate, foarte rezistenta
  • 10 profiluri de utilizator

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *