19 iulie 2024
Aparat de calcat cu abur vertical Tefal Access Steam DR8085E1

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Tefal Access Steam DR8085E1 este un aparat de calcat cu abur vertical al carui scop nu este acela de a inlocui clasicul fier de calcat, ci de a veni in completarea lui, lucru care trebuie inteles inca de la inceput. Din punctul meu de vedere, reprezinta un dispozitiv perfect pentru a face retusuri sau de a netezi materiale mai subtiri.

Aparatul Tefal Access Steam DR8085E1 are nevoie de doar 45 de secunde pentru a se incalzi, dupa care il poti pune in functiune. Practic, nu mai ai nevoie de o masa de calcat, fiindca scopul este este acela de a netezi hainele in pozitie verticala fara un suport. Beneficiaza de perie pentru tesaturi groase si husa de protectie pentru tesaturi delicate. Nu doar ca amelioreaza cutele, ci si reimprospateaza si igienizeaza hainele.

Aburul variabil are un debit cuprins intre 0-22 g/min. Poate indeparta chiar si mirosurile neplacute din haine. Capul aparatului este realizat din grila metalica de dimensiuni mari pentru emiterea corespunzatoare a aburului. Are o autonomie de aproximativ 10 minute, suficienta pentru o reimprospatare rapida a hainelor sau pentru ameliorarea cutelor de pe acestea. Rezervorul de apa se detaseaza foarte usor pentru o realimentare comoda. Manerul ergomonicpermite manevrarea facila a produsului.

Greutatea acestuia este de 1.1 kg, as spune rezonabila pentru a nu iti obosi mana. Cablul de alimentare are o lungime destul de mare, de 3 metri.

Pareri de la clienti

Clientii sunt de parere ca este un produs foarte practic ce i-a ajutat de multe ori sa salveze timp atunci cand erau contra cronometru.Chiar daca nu inlocuieste fierul de calcat este potrivit in multe siatuatii si foarte usor de folosit, lucru pe care il apreciaza foarte mult. In ansamblu, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

Concluzie

Din punctul meu de vedere, Tefal Access Steam DR8085E1 este un aparat rezonabil, cu siguranta, nu este cel mai performant pe care l-am testat, insa avand in vedere pretul de achizitie, consider ca se descurca decent. In principiu, se descurca binisor pe materialele foarte subtiri, amelioreaza cutele si este usor de manevrat.

Aparat de calcat cu abur vertical Tefal Access Steam DR8085E1

Review pe scurt: Tefal Access Steam DR8085E1

9

Pret

9.2/10

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret corect
  • Usor de manevrat
  • Recipient apa usor de alimentat
  • Incalzire rapida

Puncte slabe

  • Nu poate substitui un fier de calcat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *