19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Motan Sigma 24

Iti facem cunostinta cu una dintre cele mai apreciate, dar si cele mai bine vandute centrale termice si anume Motan Sigma 24. Pe de o parte, acest fapt se datoreaza pretului rezonbil cu care vine la pachet. Insa, este necesar, precum in cazul fiecarui produs, sa il cunosti foarte bine, pentru a iti da seama daca este ceea ce cauti.

Design

Aceasta centrala este prevazuta cu un design destul de simplu, carcasa fiind alba, astfel ca se va integra foarte usor oriunde ar fi amplasata. Dimensiunile acesteia sunt de 43.6 x 30.7 x 70 cm ( W x D x H) si cantareste 31 kg.

Specificatii

Motan Sigma 24 are la baza un sistem de functionare convectional, pe gaz, care desi este o varianta comoda, poate fi si cea mai perioculoasa in lipsa anumitor elemente de siguranta. Insa, aceste elemente nu lipsesc de la modelul actual, astfel ca aceasta a fost echipata cu supapa de siguranta la presiune, protejand centrala la peste 3 bari. Un alt element absolut util care avertizeaza in momentul in care evacuarea gazelor arse este imcompleta, se refera la presostat.

Totodata, Motan Sigma 24 este prevazuta si cu un sistem performant de diagnosticare a functionarii improprii, imediat fiind afisat un cod de eroare. Pentru perioadele cand vei lipsi mai mult de acasa, centrala a fost dotata cu protectie la inghet. Astfel, reuseste sa mentina o temperatura minima a apei, totodata inregistrand un consum redus de energie.

Inca o functie interesanta si foarte inteligenta este cea care actioneaza asupra pompei la fiecare 24 de ore, evitand astfel blocarea acesteia.

Prezinta un randament de 93%, fiind capabila sa incalzeasac o suprafata de pana la 200 mp, debitul apei calde ajungand la 10 litri/minut. In acelasi timp, puterea termica nominala porneste de la 9 W, avand un prag maxim de 24 W.

In ceea ce priveste eficienta energetica, centrala atinge rangul 3, care nu este considerat tocmai unul dintre cele mai performante.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este foarte buna, daca se raporteaza la pretul de achizitie. Au fost multumiti de design-ul placut al acesteia, dar si de faptul ca se monteaza foarte usor. Isi face treaba in parametrii normali, drept pentru care considera raportul calitate/pret unul foarte bun.

Concluzie

Centrala Motan Sigma 24 este un model foarte accesibil, al carui pret il poti vedea aici, ce asigura confortul de care ai nevoie. Este usor de montat si de reglat, iar recomandarea noastra este sa achizitionezi si un termostat de camera, pentru a iti fi mult mai usor.

 

8.9

Pret

9.3/10

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.5/10

Puncte forte

  • pret mic
  • usor de montat
  • siguranta in utilizare

Puncte slabe

  • consum energetic mai mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *