25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Samsung GW731K-B

Cuptorul cu microunde face parte din seria electrocansicelor carora intotdeauna le vei gasi intrebuintarea si vor fi utile in orice bucatarie. Prin urmare, trebuie sa achizitionezi si tu un model care sa te ajute indeosebi in zilele in care timpul pare sa fie cel mai mare dusman al tau. Vom discuta in continuare despre cuptorul cu microunde Samsung GW731K-B pentru a il cunoaste mai bine si pentru a verifica toate capacitatile sale.

Design

Cuptorul dispune de un design modern si foarte elegant, fiind negru, se va incadra in orice tip de bucatarie. In partea dreapta, se afla panoul de comanda, de unde vei programa aparatul. Diemnsiunile acestuia sunt de 48.9 x 33.8 x 27.5 cm ( W x D x H), avand o greutate de 11.5 kg.

Specificatii

Samsung GW731K-B este un cuptor cu microunde ce ofera o capacitatge de 20 de litri si o putere de 750 W. In consecinta, este suficient de incapator incat sa iti permita sa adaugi o farfurie mai mare sau chiar un castrln inalt.

Prezinta si functia grill, astfel ca activand aceasta functie, inregistreaza o putere de 950 W.

Dispune de patru programe si 7 nivele de putere, pe care le vei ajusta in functie de necesitate.

Aparatul mai este prevazut si cu functia de dezghetare, ceea ce iti permite sa dezgheti in numai cateva minute alimentele direct scoase de la congelator. Totodata, timer-ul te avertizeaza cand timpul s-a scurs si poti scoate alimentele.

Ai posibilitatea de a seta timpul pe care il consideri necesar pentru ca alimentele sa se incalzeasca.

In interior, se afla un suport rotund din sticla foarte rezistenta, ce ofera o stabilitate excelenta. Aparatul mai include si un Rack Grill.

Parerea clientilor

Cumparatorii declara ca este un aparat foarte practic si eficient, un real ajutor in bucatarie. Dezgheata foarte rapid alimentele, dar si incalzeste in timp util mancarea. In plus, considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Recomandam cuptorul cu microunde Samsung GW731K-B pentru ca este un produs calitativ, care isi face treaba in parametrii optimi. Clientii au fost si ei multumiti de alegerea facuta, ceea ce il recomanda drept un aparat fiabil. Totodata, aici gasesti si o oferta de pret avantajoasa.

 

9.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • design placut
  • grill
  • functie dezghetare

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *