25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Arctic AK60320NFEMT

Iti prezentam o combina frigorifica foarte eficienta si interesanta, care vine la pachet cu o oferta de pret chiar accesibila. Este vorba despre combina frigorifica Arctic AK60320NFEMT ce asigura cele mai bune conditii pentru alimentele pe care le vei depozita in interior. Sa vedem despre ce este vorba!

Design

Combina dispune de un design foarte elegant si modern, carcasa fiind de culoare argintie. Cele doua usi sunt prevazute cu manere incorporate, ceea ce ii confora un plus de eleganta. Dimensiunile acesteia sunt de 185.3 x 59.5 x 60 cm (l x L x A) si cantareste 64 kg.

Specificatii

Arctic AK60320NFEMT este o combina frigorifica ce ofera o capacitate totala de 312 litri si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum anual de 318 kWh.

Dispune de sistem de racire No Frost, ceea ce inseamna ca nu te vei confrunta cu problema formarii ghetii pe peretii interiori.

Combina este prevazuta si cu alte cateva functii interesante si anume: functia ECO, functia vacanta, functia super-congelare si functia super-racire. In plus, daca vei uita usa deschisa, vei fi avertizat sonor.

Dispune de o autonomie de 17 ore, ceea ce inseamna ca in tot acest timp nu vei avea de ce sa ingrijorezi in cazul in care ar aparea o pana de curent.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 43 dB, ceea ce inseamna ca nu te va deranja din acest punct de vedere.

Frigiderul combinei Arctic AK60320NFEMT

 • dispune de o capacitate de 222 litri
 • prezinta trei rafturi din sticla securizata si un compartiment pentru fructe si legume
 • usa este prevazuta cu trei suporturi din plastic unde vei putea depozita sticle, borcarne, recipiente mici si asa mai departe

Congelatorul combinei Arctic AK60320NFEMT

 • prezinta o capacitate de 90 de litri
 • detine trei rafturi inchise, ce iti vor permite sa asezi alimentele in functie de natura lor
 • capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 5 kg

Parerea clientilor

Clientii considera ca este o combina eficienta si suficient de incapatoare pentru nevoile lor, avand o structurare destul de bine gandita. Considera ca este un produs ce merita achizitionat, drept pentru care apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Combina frigorifica Arctic AK60320NFEMT este un produs foarte bun, care isi face treaba in parametrii optimi. Este suficient de incapatoare, bine organizata si dispune de cele mai utile functii. In plus, aici gasesti o oferta de pret foarte avantajoasa.

9.3

Pret

9.3/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.2/10

Puncte forte

 • design placut
 • oraganizare buna
 • sistem No Frost
 • functia Eco, vacanta

Puncte slabe

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *