22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Beko RDNE535E20DZM

Cauti un frigider spatios si performant? Ei bine, s-ar putea sa te intereseze frigiderul cu doua usi Beko RDNE535E20DZM ce vine cu surprize foarte placute. Este prevazut cu o serie de functii si tehnologii moderne, care ii vor spori eficienta. In continuare, vei vedea despre ce este vorba!

Design

Frigiderul dispune de un design placut fiind prevazut cu o carcasa argintie. Cele doua usi preiznta manere incorporate, ceea ce ii confera aparatului un plus de eleganta. Pe usa frigiderului se afla dispenserul de apa si este suficient sa asezi paharul si sa apesi pe clapa pentru a curge apa rece si proaspata. Dimensiunile aparatului sunt de 193 x 70 x 69 cm (l x L x A).

Specificatii

Beko RDNE535E20DZM este un frigider cu doua usi ce prezinta o capacitate totala de 471 litri, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A+, consumul anual de energie electrica fiind aproximat la 397 kWh.

Aparatul dispune de sistem de racire NeoFrost care are la baza recircularea curentilor de aer prin toate zonele interioare. In acest fel, nu se va mai forma gheata pe peretii interiori si nici pe suprafata alimentelor.

Totodata, frigiderul este prevazut cu filtre antimiros, care au capacitatea de a curata aerul de bacterii, impuritati si mirosuri neplacute.

Pe usile frigiderului si congelatorului se afla o garnitura care are rolul de a izola perfect atunci cand usile sunt inchise. Astfel, nu va mai putea patrunde in interior niciun fel de microparticula.

Ei bine, atuni cand nu ai inchis usa bine, va fi emis un semnal sonor prin care vei fi avertizat de acest lucru. In acest fel, alimentele din interior vor fi protejate.

Frigiderul propriu-zis se afla in partea de jos si dispune de un volum de 368 litri. Este incapatoar si foarte bine organizat. In partea de jos, exista o lada unde vei depozita fructele si legumele. Deasupra, se afla un compartiment unde poti aseza alimentele scoase din ambalaj precum unt, lactate, alimente perisabile, carne decongelata ce urmeaza a fi pregatita etc. Deasupra, sunt 4 rafturi din sticla securizata si un suport metalic ce permite depozitarea a 6 sticle in pozitie orizontala.

Pe usa frigiderului, exista posibilitatea depozitarii recipientelor si alimentelor de mici dimensiuni. Respectivul spatiu a fost organizat sub forma a 4 suporturi destul de incapatoare, iar tot aici se afla si rezervorul pe care va trebui sa il umpli cu apa.

Congelatorul este si el foarte spatios, avand un volum de 103 litri. Dispune de un raft care separa pe jumatate spatiul de depozitare, un supor tpentru cuburile de gheata si alt suport amplasat pe usa congelatorului. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 6 kg.

Parerea clinetilor

Clientii sunt foarte multumtii de alegerea facuta si sustin ca este suficient de incapator si foarte bine organizat. De asemenea, raceste foarte bine, rafturile sunt reglabile, este un aparat elegant, care se potriveste pentru orice tip de locuinta. Considera ca este o alegere foarte buna si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Frigiderul Beko RDNE535E20DZM este un produs de inalta calitate care isi face treaba in parametrii optimi. Ofera o capacitate foarte mare, este bine organizat si prevazut cu cele mai importante si moderne functii pana in acest moment. In recomandam cu toata increderea, iar aici poti gasi o oferta de pret rezonabila.

 

9.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • incapatoare
  • bine organizata
  • sistem Neo Frost
  • functii moderne
  • design elegant

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *