22 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Buderus Logamax Plus GB012K-25 kW V2

Te-ai gandit sa te pregatesti din timp de sosirea iernii si sa optezi pentru o centrala termica in condensare? Nu ar fi o idee deloc rea, drept pentru care iti recomandam sa afli mai multe detalii despre centrala termica Buderus Logamax Plus GB012K-25 kW V2, ce va constitui subiectul nostru de discutie in cadrul acestui material. Sa vedem despre ce este vorba!

Design

In ceea ce priveste design-ul, centrala se bucura de o carcasa moderna si placuta, de culoare alba. In partea de jos, se afla display-ul LCD unde vor fi afisate informatii importante referitoare la temperatura camerei.

Masoara 44 x 35.5 x 72 cm (W x D x H) si cantareste 37 kg.

Specificatii

Buderus Logamax Plus GB012K-25 kW V2 este o centrala termica ce inregistreaza o putere nominala de minim 7.8 kW si maxim 27.2 kW. Este recomandata pentru suprafete de pana la 192 mp.

Se poate lauda cu o eficienta energetica inalta de 103%, gratie tehnologiei de incalzire cu condensare.

Debitul apei calde este de 11.8 litri /minut.

In principiu, este o centrala sigura fiind prevazuta cu o serie de sisteme de protectie ceea ce garantaeaza siguranta si confort utilizatorului. Printre acestea se numara si protectia la inghet, eficienta in perioadele in care lipsesti de acasa, un timp indelungat.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 36 dB, ceea ce inseamna ca nu te va deranja acustic pe parcursul functionarii.

Parerea clientilor

Clientii au declarat ca aceasta centrala isi merita banii, functionand perfect. Chiar si persoanele care o au de cativa ani, au sustinut ca este o centrala fiabila ce isi face treaba foarte bine Cum nu au avut niciun fel de probleme, apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Centrala Buderus Logamax Plus GB012K-25 kW V2 este un model interesant care merita achizitionat cu toata increderea. Isi face treaba in parametrii optimi, este fiabila si usor de reglat. In plus, aici gasesti o oferta de pret rezonabila.

 

9.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • design elegant
  • fiabila
  • siguranta in utilizare

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *