25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Philips PowerPro Compact FC9333/09

Aspiratorul Philips PowerPro Compact FC9333/09 reprezinta un model foarte interesant, care se bucura de aprecieri extrem de bune in randul utilizatorilor. De aceea, am decis sa il testam si sa revenim cu un review prin care sa va expunem si punctul nostru de vedere, pentru ca in final sa iti forma o parere cat mai obiectiva, iar decizia sa fie una corecta.

Design

Aspiratorul dispune de un design compact, modern, carcasa fiind mov in combinatie cu negru. Este un aparat destul de mic ce masoara 28.1 cm latime, 24.7 cm inaltime si 41 cm adancime, avand o greutate de 4.5 kg. Prin urmare, va fi usor de manevrat, dar si de depozitat.

Specificatii

Philips PowerPro Compact FC9333/09 este un aspirator ce are o putere de 650 W potrivit pentru aspirarea podelelor, covoarelor si chiar a tapiteriei. Faptul ca nu dispune de sac, consider ca ar constitui un avantaj. Sacul a fost inlocuit cu un recipient cu capacitatea de 1.5 litri, pe care il vei detasa foarte usor pentru a arunca murdaria.  Astfel, ulterior, nu va atrage costuri suplimentare.

Este incadrat in clasa de eficienta A, ceea ce inseamna un consum redus de energie electrica.

Gratie tehnologiei PowerCyclone 5, praful va fi separat de are dintr-o singura miscare. Astfel, aerul emis va fi purificat, particulele de praf fiind retinute in interior.

Prezinta cap de aspirare TriActive ceea ce inseamna ca aplica trei actiuni de curatare dintr-o singura miscare. Concret, deschide covorul cu talpa, aspira obiectele mai mari prin intermediul orificiului din fata, curatand eficient si praful si murdaria de pe langa mobila sau pereti.

Gratie filtrului antialergic, particulele de praf vor fi captate in interior intr-o proportie de 99.9%.

Aspiratorul mai vine la pachet si cu accesoriu pentru spatii inguste, perie integrata si perie pentru suprafete dure.

Pe cea mai puternica treapta de putere, inregistreaza un nivel al zgomotului de 79 dB.

Parerea clientilor

Utilizatorii s-au declarat foarte multumtii de alegerea facuta si sutin ca puterea de aspirare este una foarte buna, indepartand atat praful, cat si parul de aniamle. Totodata, au remarcat ca nu este foarte zgomotos si este usor de manevrat. Considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Aspiratorul fara sac Philips PowerPro Compact FC9333/09 este un produs deosebit, care ofera performante foarte bune. Aspira eficienta, este usor de manevrat si nu produce atat de mult zgomot precum alte modele. Pentru mai multe detalii si o oferta de pret foarte avantajoasa, te invitam sa intri aici.

 

9.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • usor de manevrat
  • aspirare buna
  • silentios
  • accesorii diveres

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *