25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Buderus Logamax Plus GB072K

Buderus Logamax Plus GB072K se recomanda drept o centrala economica, ce inregistreaza un consum redus de combustibil, oferind performante destul de bune. Totodata, a fost apreciata drept o optiune foarte buna, drept pentru care consider ca merita cel putin pentru cateva momente atentia noastra.

Design

Ofera un design simplu si placut, incadrandu-se in orice tip de peisaj. In partea de jos, se afla panoul de control cu afisaj LCD care ofera posibilitatea ajustarii parametrilor necesari. Dimensiunile acesteia sunt de 44 x 35 x 84 cm (W x D x H).

Specificatii

Buderus Logamax Plus GB072K este o centrala termica prevazuta cu un schimbator de caldura regenerativ inovator, ce va creste semnificativ randamentul pentru casa, la 109%, comparativ cu omologii conventionali. Este potrivita pentru incalzirea unei suprafete de pana la 192 mp.

Debitul de apa calda ajunge pana la 12 litri/minut.

Centrala este prevauzut cu pompa complet modulata si kit de evacuare gaze 60/100 inclus.

Este incadrata in clasa de eficienta energetica 4 stele, inregistrand o eficienta la puterea nominala de 109.1% si o eficienta a combustiei de 107.9%.

Ofera siguranta in utilizare, fiind dotata cu protectie la inghet.

Parerea clientilor

Clientii au declarat ca aceasta centrala termica reprezinta un model foarte eficient, de care personal au fost cat se poate de multumiti. Face fata pentru suprafete foarte mari si sustin ca este extrem de silentioasa. Considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Opteaza cu incredere pentru centrala termica Buderus Logamax Plus GB072K pentru ca este un produs foarte bun ce isi face treaba in parametrii optimi. Acopera suprafete destul de mari si este silentioasa. Aici poti fi la curent si cu oferta de pret actuala.

 

9.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • acopera suprafete mari
  • silentioasa
  • siguranta in utilizare
  • consum redus

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *