19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Arctic AK60350-4

Iti facem cunostinta cu o combina frigorifica ce ofera o capacitate medie, care vine la pachet cu o oferta de pret foarte buna. Este vorba despre combina frigorifica Arctic AK60350-4 ce vine cu o serie de caracteristici interesante, despre care vom discuta pe larg in cadrul acestui review. Nu ne ramane decat sa va invitam in continuare, pentru a va putea convinge de calitatea si eficienta sa!

Design

Combina dispune de un design simplu si placut, carcasa fiind alba. Cele doua usi sunt prevazute cu manere incorporate, ceea ce ii confera un plus de eleganta. Dimensiunile acesteia sunt de 201 x 59.5 x 60 cm (l x L x A) si cantareste 65 kg.

Specificatii

Arctic AK60350-4 este o combina frigorifica prevazuta cu o capacitate de 331 litri si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum de 297 kWh energie electrica.

Sistemul No Frost este prezent, insa, numai la nivelul frigiderului, in timp ce la nivelul congelatorului sistemul de congelare este unul static. Este posibil, la acest nivel, sa apara depuneri de gheata pe peretii interiori.

Ai posibilitatea de a regla temperatura prin rotirea termostatului amplasat in partea de sus a frigiderului in interior.

Pentru o iluminare eficienta, aparatul este prevazut cu bec LED. Astfel, vei avea o buna vizibilitate asupra alimentelor.

Combina ofera o autonomie de 18 ore, astfel ca in cazul unei pene de curent in acest timp nu vei avea de ce sa iti faci griji.

Nivelul de zgomot produs este de 43 dB, ceea ce inseamna ca nu este zgomotoasa.

Frigiderul combinei Arctic AK60350-4

  • are o capacitate de 205 litri
  • in partea de jos, se afla compartimentul pentru depozitarea fructelor si a legumelor, iar in partea de sus, dispune de patru rafturi sdin sticla securizata
  • usa frigiderului este prevazuta cu patru suporturi, in care poti depozita recipiente de mici dimensiuni

Congelatorul combinei Arctic AK60350-4

  • ofera un volum 126 litri
  • dispune de patru ladite suficient de incapatoare, unde poti depozita aliementele in functie de natura lor
  • capacitatea de congelare este de 6 kg in decursul a 24 de ore

Parerea clientilor

Clientii sunt multumtii de aceasta combina si declara ca este silentioasa, iar congelatorul foarte incapator. De asemenea, sustin ca este aspectuos si raceste foarte bine alimentele. Considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Combina frigorifica Arctic AK60350-4 este un model fiabil, suficient de incapator, care asigura conditiile optime pentru a metine intr-o stare foarte buna alimentele. Clientii se declara multumiti, ceea ce inseamna ca este un produs de incredere. Aici gasesti si o oferta de pret foarte buna.

9.1

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

8.9/10

Puncte forte

  • congelator incapator
  • silentios
  • pret avantajos

Puncte slabe

  • lipsa elemente moderne

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *