25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

DeLonghi ESAM04.110B

Alege aparatul cel mai potrivit care sa te rasfete in fiecare dimineata cu o cafea proaspata. Ei bine, de aceasta data iti propunem sa afli mai multe detalii despre espressor-ul automat DeLonghi ESAM04.110B, un aparat ce promite sa fie ajutorul de nadejde ori de cate ori ai chef sa savurezi o cafea aromata cu spuma densa. Inainte de toate, te invitam sa afli despre ce este vorba si de ce anume este capabil acest aparat.

Design

Aparatul dispunde de un design absolut elegant, incadrandu-se perfect in orice tip de bucatarie. Prezinta o carcasa neagra, iar in partea superioara, se afla panoul de control de unde vei realiza toate setarile dorite.

Dimensiunile aparatului sunt de 28 x 40.5 x 36 cm (W x D x H) si cantareste 10 kg.

Specificatii

DeLonghi ESAM04.110B este un espressor automat are o putere de 1450 si ofera o capacitate generoasa de 1.8 litri. Compartimentul de cafea dispune de un volum de 200 g.

Poate fi alimentat atat cu cafea boabe, cat si cu cafea macinata.

Aparatul dispune de reincalzire instanta, mentinand cafeaua la o temperatura optima, atunci cand intarzii.

De asemenea, ai posibilitatea de seta temperatura, cantitatea de cafea, dar si gradul de macinare. Prin urmare, discutam de o flexibilitate foarte buna.

Aparatul dispune de oprire automata, dipa o anumita perioada de inactivitate.

Este un aparat usor de intretinut, unitatea de preparare fiind detasabila, ceea ce permite o curatare facila in interior, chiar si in zonele greu accesibile.

Parerea clientilor

Clientii au declarat ca sunt foarte incantati de aparat chiar si cei care il au de cativa ani buni. Sustin ca prepara foarte bine cafeaua si sunt multumiti de alegerea facuta. Considera raportul caltiate/pret a fi unul foarte bun.

Concluzie

Poti opta cu incredere pentru espresor-ul DeLonghi ESAM04.110B fiindca este un aparat de inalta calitate care isi face treaba in parametrii optimi. Este usor de setat, dar si de intretinut, oferind o flexibilitate destul de ridicata. In plus, aici poti beneficia si de o reducere de pret interesanta.

9.5

Pret

8.8/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.7/10

Puncte forte

  • automat
  • usor de utilizat
  • design placut
  • eficienta ridicata

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *