24 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Arctic AK60340NFMT

Combina Arctic AK60340NFMT este un model foarte practic si suficient de incapator, despre care am ales sa discutam in cadrul acestui review. Ofera cele mai bune conditii pentru ca alimentele tale sa fie in permanenta siguranta, insa pentru a afla mai multe detalii te asteptam sa ne urmaresti in continuare si sa te convingi singur ca acest produs, intr-adevar, ti se potriveste.

Design

Combina dispune de o carcasa eleganta si placuta, carcasa fiind de culoare argintie. Usile sunt prevazute cu manere incorporate ceea ce consider ca ii ofera un plus de eleganta. Totodata, acestea sunt reversibile, astfel ca le vei putea monta pe ce parte doresti.

Dimensiunile combinei sunt de 175.4 x 59.5 x 65 cm (l x L x A) si cantareste 62 kg.

Specificatii

Arctic AK60340NFMT este o combina frigorifica ce ofera o capacitate totala de 302 litri si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+.  Consumul energetic anual a fost aproximat la 304 kWh.

Dispune de sistem de racire No Frost, ceea ce inseamna ca nu vor aparea depuneri de gheata pe peretii interior ai aparatului.

In cazul in care nu ai inchis usa bine, vei fi avertizat sonor, pentru ca alimentele sa nu fie in pericol.

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 43 dB, ceea ce inseamna ca este un model silentios si nu te va deranja.

Frigiderul combinei Arctic AK60340NFMT 

  • dispune de o capacitate de 205 litri
  • in partea de jos, se afla compartimentul pentru depozitarea fructelor si legumelor, iar deasupra se afla cele trei rafturi din sticla securizata
  • usa frigiderului este prevazuta cu trei suporturi din plastic unde vei putea depozita borcane, sticle, recipiente mici etc

Congelatorul combinei Arctic AK60340NFMT

  • prezinta o capacitate de 97 litri
  • dispune de trei compartimente inchise care permit depozitarea alimentelor in functie de natura lor, in asa fel incat sa nu mai imprumute mirosuri si arome intre ele

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este un aparat bun, care raceste foarte bine alimentele. De asemenea, combina este suficient de spatioasa pentru nevoile lor, iar in ansamblu isi face treaba in parametrii optimi. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Arctic AK60340NFMT este o combina frigorifica eficienta, spatioasa, ce asigura cele mai bune conditii pentru alimentele stocate in interior. Clientii s-au declarat multumiti, ceea ce inseamna ca este un produs de incredere. In plus, pretul de achizitie este unul foarte bun si il poti vizualiza aici.

 

9.3

Pret

9.3/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • sistem No Frost
  • compartiment legume
  • compartimente congelator inchise
  • design elegant

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *