19 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Philips FastCare Compact GC6730/30 este o statie de calcat eficienta, care te va face sa uiti numaidecat de clasicul fier de calcat. Comparativ cu acesta, este mult mai usor de manevrat si flexibil, iar presiunea aburului mai ridicata. Din punctul meu de vedere, ar putea fi o alternativa foarte buna, insa mai intai de toate, va recomandam sa urmariti acest material pentru a afla tot ceea ce va intereseaza despre produs!

Design

Din perspectiva design-ului, este un aparat modern, fiind disponibil in varianta mov-alb. Este foarte usor de manevrat, iar acest lucru se datoreaza si manerului ergonomic si deosebit de comod. Dimensiunile acesteia sunt de 21 cm latime, 23 cm inaltime si 35.4 cm adancime, avand o greutate de 2.9 kg.

Specificatii

Philips FastCare Compact GC6730/30 este o statie de calcat prevazuta cu o presiune de maxim 5.2 bari si un jet de abur de pana la 220 g. De asemenea, beneficiaza de un rezervor de apa cu o capacitate destul de mare, de 1.3 litri, ceea ce inseamna ca il vei realimenta mai rar comparativ cu fierul de calcat clasic.

Jetul de abur puternic reuseste sa indeparteze foarte usor cutele chiar si din hainele cele mai groase. Nu va fi nevoie sa insisti sau sa revii asupra cutelor, fiind acestea vor disparea din prima. In plus, poti calca repede si eficient chiar si pe verticala sau poti folosi statia doar pentru reimprospatarea hainelor. Talpa statiei are nevoie de 2 minute pentru a se incinge si pentru a putea fi folosita la capacitate maxima.

Sistemul Smart Calc Clean asigura o detartrare simpla si rapida, reusind sa prelungeasca durata de utilizare a aparatului. Totodata, datorita talpii ceramice, aparatul aluneca foarte bine pe suprafata hainelor indiferetn de material. Nu se lipeste si este foarte rezistenta la zgarieturi.

In cazul in care doresti sa o iei cu tine in vacanta, trebuie sa stii ca o poti bloca si astfel nu va exista riscul de a accidenta sau zgaria talpa acesteia. Iar daca uiti statia pornita si deja ai plecat de acasa, functia de oprire automata se va ocupa de acest lucru. Functia de oprire automata se activeaza dupa cateva minute in care aparatul nu a mai fost folosit.

Cablul de alimentare are o lungime de 1.65 metri.

Pareri de la clienti

Clientii au declarat ca este un produs foarte bun pe care nu l-ar inlocui cu nimic. Sustin ca netezeste extrem de bine hainele, atat pe orizontala, cat si pe verticala. De asemenea, rezervorul este suficient de mare incat sa nu fie necesara realimentarea lui periodica. Considera ca este o achizitie foarte reusita si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Philips FastCare Compact GC6730/30 este o statie de calcat foarte practica si utila in orice locuinta, pe care o recomand cu toata increderea. Este mai eficienta decat un fier de calcat si mult mai usor de manevrat, iar pretul acesteia este mai avantajos decat pretul altor modele de statii, cu atat mai mult daca prinzi si reduceri.

 

Review pe scurt: Philips FastCare Compact GC6730/30

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Design

9.8/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Presiune abur ridicata
  • Calcare pe verticala
  • Functie de detartare
  • Rezevorde apa mare

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *