13 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light FDDV-253A+ este un frigider cu doua usi foarte accesibil ca pret pe care il recomand pentru parinti, bunici sau chiar pentru un apartament de inchiriat sau camere de camin. Este un produs modest din perspectiva dotarilor, insa cu toate acestea isi face treaba destul de bine, reusind sa ofere conditiile necesare pentru ca alimentele sa se mentina proaspete.

Design

Din punct de vedere estetic, pot spune ca este un aparat simplu, care nu ne impresioneaza cu nimic. Ceea ce apreciez la el sunt manerele incorporate, mult mai practice decat cele clasice, fiindca nu va exista riscul de a ramane vreodata cu ele in  mana. Dimensiunile aparatului sunt de 160 cm inaltime, 54 cm latime si 59.5 cm adancime.

Specificatii

Star-Light FDDV-253A+ este un frigider cu doua usi prevazut cu un volum total de 253 litri. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic de doar 225 kWh.

Frigiderul propriu-zis este prevazut cu o capacitate de 211 litri si este organizat cu ajutorul a trei rafturi din sticla rezistente si un compartiment epntru depozitarea vegetalelor. Usa acestuia este echiapta cu patru rafturi din plastic, unde poti depozita recipiente de mici dimensiuni, oua, sticle, borcane etc.

Congelatorul este destul de mic, avand o capacitate de 42 de litri si dispune de un singur compartiment. Totusi poti depozita caserole cu carne, inghetata si altele.

Fiindca nu dispune de sistem No Frost, este posibil ca periodic sa se depuna gheata pe peretii interiori. Atunci, va trebui sa dezgheti aparatul si sa il cureti.

La capitolul autonomie, trebuie sa recunosc ca sunt placut surprins. Aceasta ajunge pana la 40 de ore, autonomie pe care nu o gasesti nici macar la modele mai scumpe.

In plus, presupune si un mod de functionare destul de silentios, nivelul de zgomot inregistrat nu va depasi 42 dB.

Pareri de la clienti

Cei mai mult cumparatori au achizitionat produsul pentru apartamente si garsoniere de inchiriat, precum si camere de camin. Acestia sustin ca aparatul functioneaza destul de bine, atingandu-si foarte bine scopul pentru care a fost cumparat. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

Concluzie

Star-Light FDDV-253A+ este un frigider ieftin, dar cu care iti poti face treaba fara probleme, fiindca raceste eficient, iar alimentele sunt depozitate in conditii optime. Este o solutie viabila si pentru cei ce nu dispun de un buget foarte mare sau, pur si simplu, din diverse motive nu vor sa investeasca foarte mult.

Review pe scurt: Star-Light FDDV-253A+

8.7

Pret

8.9/10

Calitate

8.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret corect
  • Autonomie foarte mare
  • Compartimentare eficienta
  • Functionare silentioasa

Puncte slabe

  • Lipsa sistem No Frost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *