22 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Indesit TIAA 12.X1 este frigider cu doua usi interesant, ce vine la pachet cu un design atragator si o organizare eficienta. Ar putea constitui o varianta de luat in calcul, insa nu inainte de a afla toate detaliile necesare. In acest sens, va invitam sa ne urmariti in continuare si sa aflati mai multe informatii utile despre produs, pentru a verifica eficienta sa si daca indeplineste intr-adevar toate conditiile.

Design

Apreciez foarte mult la acest produs latura estetica, fiindca este prevazut cu o carcasa eleganta, de culoare argintie, atent realizata. Manerele usilor sunt incorporate, ceea ce ii ofera un plus de eleganta. In plus, deschiderea acestora se realizeaza pe partea dreapta, insa fiind reversibile, le vei putea monta pe ce parte doresti.

Dimensiunile frigiderului sunt de 175 cm inaltime, 60 cm latime si 65.5 cm adancime.

Specificatii

Indesit TIAA 12.X1 este un frigider cu doua usi prevazut cu o capacitate totala de 306 litri, dintre care 236 litri sunt atribuiti frigiderului propriu-zis si 70 de litri pentru congelator. In acelasi timp, aparatul este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna un consum energetic redus.

Frigiderul propriu zis este organizat cu ajutorul a patru rafturi din sticla securizata foarte rezistente ce pot sustine chiar si vase mai voluminoase. In partea de jos se afla compartimentul special unde veti putea depozita fructele si legumele. Usa frigiderului este echipata si ea cu patru rafturi din plastic, unde poti aseza fara probleme borcane, sticle, recipiente de mici dimensiuni si asa mai departe.

Congelatorul nu este foarte mare, insa poti depozita in interiorul sau caserole cu inghetata, carne si asa mai departe. In plus, tot aici se afla si recipiente Ice3 pentru formarea ghetii. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 2 kg.

Totusi, neavand sistem de racire No Frost, este posibil ca periodic sa apara gheata in interiorul sau. Atunci, aparatul va trebui dezghetat si curatat.

Autonomia aparatului ajunge pana la 18 ore, ceea ce inseamna ca in cazul unei pene de curent in tot acest timp, alimentele vor ramane in maxima siguranta.

Pareri de la clienti

Clientii actuali au declarat ca functioneaza bine, raceste eficient alimtenele si este silentios. De asemenea, sunt multumiti de compartimentarea interioara, iar pentru nevoile lor, este suficient de incapator. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect.

Concluzie

Indesit TIAA 12.X1 este un frigider eficient, care din punctul meu de vedere, este potrivit intr-o garsoniera sau pentru parinti, bunici, fiind suficient de incapator si bine organizat. Isi face treaba eficient si nu a creat niciun fel de probleme cumparatorilor.

Review pe scurt: Indesit TIAA 12.X1

9.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.3/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret corect
  • Compartimentare eficienta
  • Design elegant
  • Functionare silentioasa

Puncte slabe

  • Lipsa sistem No Frost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *